En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 8 februari 2011 22:15

Försökte köra lite tidigare hemifrån, för Johan måste komma i bättre tid till jobb, har blivit alldeles för sent sista tiden. Så tjejerna blev avlämnade en kvart tidigare än vanligt.


När vi kom till stan så hade polisen spärrat av så vi inte kom in på vägen mot akuten. De stod och pekade upp mot en stor skylt så vi började tro att något hänt under natten.

För den här natten har vi inte sovit mycket... för som det har stormat!!!! Har låtit som att huset skulle släppa från marken.

Det visade sig senare på morgonen att brandkåren kom med stegbilen och fick skruva ner några plåtskyltar som satt på en hög ställning där det står vilka som bygger om på akuten på lasarettet.


Jaaa fakturor, fakturor... fattar inte att de aldrig tar slut!!! Kan förstås bero på att programmen är helsega om de alls fungerar och när de fungerar så hinner jag göra ungefär 2 st sen åker jag ut igen... jobbigt!!!!!


Moa kom upp till mig efter hon slutat skolan. Hon satt och pluggade med lite hjälp av T.


Jag och Linda gick ner och tränade vid fem-tiden. Linda var inte riktigt på hugget så hon gick tidigare, men jag körde nog dryga timmen. Körde 30 min trampmaskin och 30 min crosstrainern. Avslutade med ca 10 min vibrationsplatta.


Under tiden var Johan och Moa i stallet och hämtade släpet, hem och slängde in vår julgran, kom till jobb för att hämta min mobil. Vidare till väla för att lämna in den för rep för tredje gången. Men tyvärr bara samma fel för andra gången, så vi får se vad det säger.

Hämtade mig som var helt dyngsur av svett. Idag skulle man kunnat träna i bikin, för fy för vad varmt det var i lokalen...

Ner och hämtade ytterliggare en gran som trädgårdskillarna bara skulle köra till tippen. Kanon att lägga ut i hagarna till hästarna.

Till stallet, där jag gjorde maten, mockade och fyllde på vatten. Johan och Moa drog ut granarna.


Och klantig som man är så när jag skulle ta halm och slänga över till Selines box så lyckades jag klämma tummen mellan grepen och boxdörrens lås... har verkligen så fruktansvärt ont i hela tummen. Slog i så hårt att det började blöda från nagelbandet.... mmmm inte speciellt skönt!


Hem och bara tog det lugnt!!! Vi var trötta!


Patricia och Anton var hemma, men körde till Gantofta och sov där på natten.



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards