En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 9 januari 2012

Sista dagen för faktureringen

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 9 januari 2012 20:49

Trött idag för jag och Moa somnade vid 3.00 - 3.30 ungefär. Moa hade sina skakningar och hjärtklappningar en stund igårkväll och hon blev lite yr så hon kom in och la sig hos mig. Sen hade hon svårt att somna så vi låg och snackade och sen tittade hon lite på svt.play på telefonen innan hon somnade.


När vi kom ut på morgonen så hade det snöat liiiite, men det försvann innan det blivit ljust. Det kom liiite snö under eftermiddagen också, men det blev inte liggandes alls. 

Senare på kvällen så var det bara maaaassa regn..


Massor massor att göra på jobb för på eftermiddagen så skulle faktureringen för 2011 vara klart. Tanken var att jag skulle ner och jaga några av killarna, men jag hann inte utan tog det direkt efter middagen istället.

Tillbaka på kontoret så var det full fart att fixa det sista. Fick dispens på ca 30 minuter så jag hann att få med nästan allt, nåt litet kvar, men ingen kunde svara på mina frågor så det får vara till nästa gång.


Fortsatte lite med personalärenden på eftermiddagen. Mycket mailkontakt för jag hann inte ringa, får ta det imorgon istället.


Har haft några riktigt jobbiga hostattacker idag.. fattar inte varför, min hosta har ju var skapligt bra i nästan en vecka nu =(


Anton var ledig idag, Patricia slutade vid middag och de körde och hämtade Moa på skolan vid 15. Moa hade fått sån liten attack på eftermiddagen också. Mest troligt för hon är trött, i natt var nog för spänningen inför skolan. Hoppas det är därför i alla fall. Vi avvaktar och ser vad som händer.


På kvällen fick vi skjuts av johan till stallet, han körde inom jobbet där han glömt saker.

Vi fick skjuts hem av Monica så vi slapp att vänta på honom.

Moa red en kort stund på Bellino, men det regnade så mycket så hon tyckte inte det var så spännande. Jag strejkade och lät Seline vila.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards