En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 21 januari 2009 12:46

Idag var Patricia hemma med ont i hals och huvud, men feberfri på förmiddagen, skönt! För hon blir alltid så dålig när hon får feber.

Vi andra är i full gång, ja jag har haft en fruktansvärd huvudvärk förvisso, men man kan ju gå på tabletter ;-/. Det jobbiga var att sitta och skriva minnesanteckningar på ett möte under förmiddagen. Man måste ju vara med hela tiden.

På väg hem från jobb så hämtade jag Moa hos Gunilla. Hon är med "tjejgänget" på Miatorp efter skolan. Fnittriga och flamsiga kan man lätt beskriva detta gäng =)

När vi kom hem så stod Johan och stekte pannkakor och Patricia och Anton satt i soffan och såg helt färdiga ut. Patricia hade fått feber igen :( och Anton praktiserar så han har tuffa dagar.

Sen körde Johan Moa till teorin i Viarp och jag körde till stallet och for genom som en stormvind eftersom jag skulle hinna till Viarp innan Moa skulle börja rida. Linn har ju tagit hand om Seline på onsdagarna de sista månaderna så jag har blivit så bortskämd att slippa stressa så här.

Fick mockat och sätta maten och spola av hennes skitiga ben. Hennes mugg vill inte ge med sig. Nu är det mest på det högra benet, innan var det på det vänstra. Varför tar det aldrig slut....

Hann i tid ialla fall, varm som jag blev i stallet, lika kall blev jag när jag satt och tittade på Moa.

Efter ridningen var det hem och göra läxor och äta en gång till. Tjejerna är så hungriga just nu. Äter mest hela tiden. Vilket är bra, för de behöver det verkligen.

De får så dålig mat på skolan nu, finns inte pengar som vanligt=(( beror på vad man vill lägga pengar på, skolmat eller chefslöner, ja ja man kan ju undra. Så det är ständigt hungriga och trötta. Så när de kommer hem orkar de inte ens ta fram mat utan väntar ytterliggare någon timme innan vi kommer hem. Patricia berättar att flera i hennes klass går hem på eftermiddagarna pga huvudvärk och trötta. Ska det vara så???

För kanske 6 månader sen hade de så god mat att den "nästan" var så god som mormors mat, men nu är det, som de upplever, rester de får. Segt kött, mest fett, potatis som är seg och vitkål som sallad. Låter inte kul! Ska vi börja betala maten eller skicka med matpaket? Är vi inte fel på det då?

Men nu skulle de visst satsa 1 kr mer per elev, så sallad skulle bli bättre igen. Innan kunde de äta sig mätta på sallad om den andra maten inte var god, men det går ju inte äta sig mätt på vitkål?!

Ett foto på Moa när hon rider på YR som var väldigt pigg och stark idag.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards