En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 24 januari 2009 22:57

sovmorgon...det är skönt att kunna få sova tills att man vaknar.

Moa känner sig förkyld, men ingen feber än så länge i alla fall. Patricia mår mycket bättre, lite hosta och så. Det vände väldigt snabbt, så nu är det skola igen. Skönt!!!

Vid kl 11 så körde vi och lämnade Moa hos Michelle och sen körde Johan mig upp till stallet. Han skulle köra och tvätta bilen och handla lite inför middagen vi skulle ha.

Jag och Kicki red ut i ca 2 timmar. Testade en ny väg som var hur lång som helst. Vi konstaterade under vår ridning att det var helt underbart väder. Det småregna och var genomgrått, men det var inte kallt eller glashalt, alltså vi kunde rida ut utan att behöva hålla andan. Ibland är det inte mycket som ska förgylla en dag =))Hästarna var pigga och glada, men otroligt trevliga. Seline var lite varm och svullen i båda bak, fortfarande mugg i höger bakben.

Hem och laga mat, idag blev det kycklingfile på purjolöksbädd. Det blev smarrigt.

Efter det tog vi en snabbrunda till väla tillsammans med Patricia och Anton. Moa ville till Michelle igen, så vi lämnade av henne där.

Johan fick köpa ett nytt hänglås till förrådet. Är det andra låset på 2 dagar som han har fått bryta upp pga att nyckeln har fått egna ben =)... Det nya låset har 3 st nycklar, så nu borde det väl finnas någon nyckel till hands.

Mamma (mormor) ringde på kvällen och när jag pratat färdigt med henne så hittade jag nyckeln till hänglåset som Johan precis dragit sönder. Hade hamnat på golvet i köket av någon anledning... Ja ja så kan det gå.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards