En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 26 januari 2009 22:02

Vaknar med värsta värken i nacken och ryggen. Har sovit så grymt dåligt nu i 2 nätter pga värken. Som tur är så kommer massören till vårt jobb idag så jag hoppas på en tid där.

Fick tid på eftermiddagen och det blev bättre, men inte helt bra vilket inte är så konstigt. Jag var väldigt spänd i axlar och nacke, så det blir till att gå till honom i nästa vecka igen. Han tror att jag bara har vridit mig lite fel, det behövdes inte mycket till de spända axlarna.

Johan var på möte i malmö på förmiddagen. Och nu har RF fått på sig att de inte ens får bjuda på lunch när man är på möten. Vilket jag tycker de borde, för slutar mötet kl 12 och man ska köra från malmö till helsingborg, så är man tidigast kl 13 i hbg och så ska man hinna äta innan det är fika. Alltså Johan åkte hem om och åt rester från igår.

Vi slutade kl 16, vilket är sååå skönt, och när man kommer ut från jobb så är det ljust, helt underbart!

Jag åkte upp till stallet och fixade till Seline som hade testat på lerinpackning. Det är hon väldigt duktig på =). Spolade av hennes ben, för muggen håller sig väl kvar, vårdar man något väl så varar det längre... ;-/

Började bli bråttom för jag skulle iväg och träna för Lisette i Frillestad kl 18. och innan det hade jag lovat hämta lillasyster Linn vid tåget i vallåkra. Hon ville hänga med och se vad de är för träning jag är iväg på.

Full fart till Frillestad och vi kom i lagom tid, behövde inte stressa när vi kom in i ridhuset, det är så skönt. Lisette hade blivit utfodrad med en rejäl baguette så hon kunde inte prata på ett tag, så jag och Seline hann värma upp oss i lugn och ro.

Träningen gick verkligen kanonbra, just nu har jag nog skånes finaste häst.

Tillbaka till stallet där jag fick hjälp av lillsyrran att fixa hästen medans jag mockade och fixade maten. Sen körde jag hem henne och fick hälsat på Michaela som inte var trött ; )) eller nå´t!!

Hem och hinna träffa mina egna barn en liten stund innan sängdags. Moa satt och läste en bok som hon skulle läsa ut den här veckan. Ska redovisa om några veckor. Hon läste ut boken när hon lagt sig. Hon är snabb på att läsa nu. Patricia hade för ovanligheten skull.... hi hi .... varit hos Anton. Hon har anmält sig till dans och ska börja imorgon, hon längtar till att börja röra sig igen. Har varit en lång väntan efter körtelfebern och den vanliga förkylningen hon haft precis. Och så var det detta med skolvalet.. är inte lätt. Men nu lutar det ändå mot Helsingborgs Ridgymnasium. Eftersom de har naturventenskaplig linje med hästar som profil. Hon vill ha någon typ av profil så att det blir lite lättare med skolarbetet. Jag tror på det. Vi ser ju bara hur det går nu när båda har musikprofil i skolan. De tycker ju att det är jättekul. Men vi har inte hittat någon linje med NV och musik. Är bara estetlinjer, men det känns inte som att det är Patricias grej. Hon är så duktig i NV-ämnen att hon borde satsa på det och det tycker hon ju själv också.

Måste ringa mamma imorgon, för jag undrar hur det gick idag? Antar att det var gott med mat i alla fall... =))

En bild från stranden igår...

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards