En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 januari 2009 22:19

Jaha då var det årets mysdag. Det går så fort, var inte länge sen vi var hos Irene i Påarp och stöpte ljus, och nu var det tid igen. Och tur var ju det eftersom ljusen började "lysa" med sin frånvaro.

Mamma kom och hämtade mig i god tid, vi var framme 20 minuter för tidigt, tar inte så lång tid att köra dit. Strax efter kom Barbro och sen Åsa.

In och fika, sen kommer det svåra med att bestämma hur mycket man ska stöpa. Där är det mest kassan som stoppar, för tid finns att stöpa hur mycket som helst. Detta året blev det inte så mycket, jag stöpte 6 par gille och 6 par knubb-ljus. Detta året var det Barbro som hade med sig mat och det blev lax och bulgur med tzatsiki, var jättegott! Det tråkiga var att vi blev klara så tidigt så att om vi inte skulle ha fikat så skulle vi kunnat köra redan kl 14 och det vill man ju inte när man har bokat till kl 16. Till fika hade mamma köpt semlor. Så idag har man verkligen lyckats trycka i sig massor med mat och onyttigheter, men gott var det.

När jag kom hem var det bara att fylla tvättmaskinen med kläderna man haft på sig under dagen, för man luktar verkligen stearin.

Sen blev det till att ringa Viveca och boka tid för skoning imorgon. Satt gott i soffan en stund innan jag körde till stallet och Johan förhörde Moa på engelska glosor.

Patricia gick hem till Anton för att se hur han mådde på eftermiddagen.

Sen tog Patricia och Emma bussen till stan där de skulle på Företagsrock på The Tivoli. 3 st av deras skolkamratet och lärare skulle spela.

Idag har Patricia valt gymnasium.... och det blev...... Helsingborgs ridgymnasium med Naturvetenskaplig linje. Nu får vi bara hoppas att hon kommer in. Hon har ju bra betyg så vi håller tummarna nu.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards