En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 26 april 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 26 april 2009 22:51

Imorgon kl 18.30 så har Moa cabare i cafeterian på skolan.

Alla som vill är välkomna. Tror att det kostar en lite peng, typ 60 kr för vuxna eller nåt. De kommer att ha en uppvisning av lite olika, sen ska kommer de ha en auktion och sälja sånt som de själva har bakat. Allt för att få ihop pengar till deras klassresa i 6;an. De ska till Göteborg, och det kostar ju en del trots allt.


Boka gärna in den 11/5 kl 19. Då har Patricia spelning på The tivoli nya scenen Cirkus. Alla välkomna!! De är jätteduktiga och väl värda att se på.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 26 april 2009 22:34

Sov lite längre idag, och det behövdes, shit så trött jag är.

När jag öppnade dörren ut till baksidan så blev jag nästan chockad av värmen. Det var 20 grader varmt ute. Nu är det sommar!!!

Anton skjutsade Patricia till dansen kl 11. Johan körde till PC-city och gjorde ett återköp av några saker han köpte innan i veckan. Det är ju prisgaranti även om affären ska läggas ner. Han körde dit innan i veckan och handlade för några hundra lappar och häromdagen när vi var där så kostade sakerna bara 19 kr. Efter det körde han och hämtade Moa och 2 kompisar till henne och de körde till Hyllinge och köpte presentkort till Åsa på Bauhaus. Det är så svårt att hitta på vad man ska handla. Spelar nog ingen roll vad man köper, så har någon annan redan köpt det. Så vi chansade inte utan låter Åsa själv välja vad hon vill ha.

Tjejerna var inne på Familia och Johan gick in på city och köpte befor, för den tog hels slut idag.

Under tiden cyklade jag till stallet och fixade vad som skulle göras där. Sen cyklade jag hem och duschade. För att vara klar när Moa och Johan kom hem.

Kalas hos Åsa och Patrik eftersom Åsa fyllde år i veckan. Vi blev bjudna på jättegod tårta och vi kunde minsann sitta ute. Var lite blåsigt, men så varmt i vinden att det inte gjorde något.

Efter det så var det dansuppvisning på Showfactory där Patricia har dansat hela våren. De har tränat mellan kl 11-16 och sen var det 2 uppvisningar. De visade lite från alla dansgrupper och det var jätteduktiga.

När vi kom hem var det grillen och vi körde lite hamburgare, för vi var sååå hungriga.

Patricia fick packa sin väska för resan imorgon. Hon ska upp kl 4.30 för att hinna duscha och äta. Ska vara på knutpunkten kl 6.10 och Anton har sagt att han ska skjutsa henne dit. Men jag får nog upp ändå och se så att hon får med sig alla sina saker.

Så nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp kl 5!!!

Bild på Patricia när de har dansuppvisning

Blev tyvärr inte så många bra bilder, eftersom det var så mörkt där inne samt att Johan inte hann testa hur inställningarna skulle vara.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards