En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 27 april 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 27 april 2009 22:18

Idag skulle Patricia upp kl 4.30 för att hon skulle hinna duscha innan de skulle iväg. Kl 5 gick jag upp för att hjälpa henne att packa matsäck och se att allt kom med.

Anton envisades med att köra henne så vi fick säga hej då till henne i dörren.

Fick ett sms vid 11.30 tiden om att de redan var framme och skulle få träffa sina värdfamiljer. Sen har jag inte hört mer, men antar att allt är bra.

Johan har varit ledig hela dagen för att fixa till bilen inför besiktningen imorgon. Han har bytt en lampa i fronten, vilket innebär att man måste plocka sönder hela fronten på bilen. Värsta IKEA-bilen känns det som. Sen har han fixat och donat med bilen med sånt som jag inte förstår mig på, olja och annat knas. Men fint blir det.

Och mitt när jag sitter och skriver detta så börjar det minsann regna, vi pratade om det på jobb idag att nu får det nog regna några timmar så att allt inte torkar bort, men samtidigt är man rädd att det aldrig slutar regna igen, för det är ju så det är.

Har varit lite blixt och dunder på himlen för någon timme sen också, men det har lugnat ner sig igen.

Annars har det varit varmt och skönt även den här dagen. Det är så härligt med den här värmen. Det trista är ju att det blåser något så grymt.... Imorse var det helt vindstilla, men under förmiddagen så började det blåsa upp.

Och jag förstår inte vad det är trögt att jobba för tillfället. Gör en massa små grejer så det känns inte som att jag får gjort något!!!

Och imorgon är det möte i lund hela förmiddagen, vilket innebär att jag bara har ca 2 - 3 timmar på kontoret. Och då hinner man inte med mycket.

Jag tog med den röda wuppen hem idag, för kl 7.30 imorgon så ska vi ha utvecklingssamtal med Moa eller jag ska dit med Moa för Johan ska besikta bilen. O efter samtalet ska jag direkt till Lund, alltså mycket bättre att ta med bilen hem direkt.

När jag kom hem så körde jag och Johan upp till stallet för att sätta betforen så att den var klar när jag kom tillbaka efter Moas cabaré. När jag åkte från stallet så sa Frida att hon skulle fixa resten så att jag slapp åka upp igen. Det tackar man ju för!!!

Kl 18 var det ett kort föräldramöte, såna gillar vi, tog inte mer än max 15 minuter. Fler såna efterlyser jag!

Sen var det cabare med sång, dans och trolleri, och massor med fika. Som avslutning hade de auktion av saker som barnen köpt för ca 20 kr. Johan ropade in, ja ni det var en syn.... 1 fint paket med 1 toarulle och skallra, ha ha ha.... för ja håll i er......200:-. Jubel bland folket!!! Ja, men det var det värt för efter hans höjning av värde på saker så började fler bjuda upp till 250 kr. Det är ju pengar som barnen ska ha till sin skolresa och hur det än är så kommer vi ändå få betala i slutänden.

Han tog ju 15 lotter och vann 6 vinster. Så han behövde inte ens sätta sig mellan vinsterna för det var han mest hela tiden som fick hämta vinster.

Mormor och morfar var också med och kollade in när Moa dansade. Moa tycker det är kul när det är fler och inte bara vi som är med. Hon uppskattar det jättemycket.

Glömde fota Johans inrop så kanske det kan komma imorgon?!

Bildbevis på Moas dans

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards