En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 9 mars 2012

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 9 mars 2012 21:45

Då var bebis nr 2 född....


Moa och hennes profilgrupp var och spela i Glumslöv och Rydebäcksskola under dagen. Efter så gick hon, Ebba och Julia hem till oss. Ebbas pappa hämtade dem och sen åkte de hem till Ebba. Vidare till deras stall och fixade inför tävlingen imorgon.

Sen sov Moa över hos Ebba.


Jag lovade att fixa Belino och fixk sen ett sms från Björn om jag kunde ta Maffe också. Pratade med Patricia som lovade att hjälpa mig lite.

Jag och Linda stack ner och tränade direkt efter jobb. Körde på ca 1 timme med stepmaskinen och lite styrka.


När jag skulle till stallet sen fick jag sms av Patricia att hon och Anton fixat alla tre hästar så jag behövde bara rida.... NICE!!! så otroligt skönt att slippa stressa med det samt hinna rida. Nu kunde jag rida i lugn och ro istället.... TACK så JÄTTEMYCKET!

Jag red på banan, blev mest galopp och lite galoppombyte över bom och det gick jättebra. Skönt att bara få galoppera runt och låta Seline få röra på sig.


Fick reda på att Frida skulle få åka in och sova på lasarettet eftersom hon haft värkar i 3 dygn och började bli väldigt trött.

När de åkt så fick jag ett sms en stund senare när jag red, att det skulle komma ensilage imorgon och om jag kunde ta emot det. För meningen var att Frida skulle bli igångsatt imorgon och inte skulle kunna komma hem och ta emot. Så jag lovade att göra det. 


Men Frida fick inte sova för vad vi hört så hann hennes Johan hem för att lägga Malte och efter en stund ringde Frida och sa att han nog skulle ta och komma med en gång för det hade satt igång sig självt =).

Johan hann in och fick vara med i hela 10 minuter innan deras lilla prinsessa kom ut =)


Babybild

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards