En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 12 mars 2012

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 mars 2012 21:18

Skönt när man kom ut på morgonen och under dagen visade sig solen från sin bästa sida. Det är VÅR!!

Eftermiddagen bestod av möte och sen lite fakturor.


Föräldrarna kom äntligen hem till sverige efter ett stopp i köpenhamn hos Ida och PT igår. Patrik var även i Köpenhamn så han hade åkt hem till Ida också. Sen stannade de till hos Åsa och barnen på vägen.

De kom och lämnade My till Moa eftersom Moa hade studiedag idag.


Jag och Johan körde hem i tid för att hinna träffa föräldrarna en stund när de hämtade My. Det var ju väldigt länge sen vi träffade dem så det kändes bra att få träffa dem igen.


Moa har varit hundvakt hela dagen och de har haft det myspys... ute och gått en antal gånger och sen intagit soffan i sovande läge =). My var rätt trött när vi kom hem... hon hade försökt döda djävulen några gånger och det tröttar nog ut henne =)

 

Föräldrarna hann inte komma och hämta My innan vi skulle till stallet. De skulle komma dit och hämta henne istället. Så Moa, jag och Lilla My åkte till stallet och Moa fixade med Bellino på banan. När han kom in så var han lite hostig igen... hoppas att det är för att han är uppjagad när han busar ute.

När jag mockat till hästarna och fixat maten med My i koppel bakom mig så satt jag in henne i Selines box på ett täcke medans jag fixade Seline. My var jätteduktig, satt helt tyst och stilla där inne. Det gjorde hon inte sist, så hon har blivit vuxen =)

Föräldrarna hade så mycket de skulle göra så de hann inte komma till stallet heller så när Linn kom tillbaka till stallet så fick hon ta över ansvaret för My och jag gick ut med Seline på ridbanan och red ca 30 minuter. Hon var nog lite trött sen igår så jag lätt henne mest bara trava och galoppera runt utan större jobb. Men hon var jättefin ändå.


Linn tog med sig My hem och lovade bada henne eftersom hon varit med i stallet och hur försiktig man än är så blir hon skitig där. Hon är att jämföra med ett litet barn som älskar att skita ner sig så fort de inte ska. Föräldrarna skulle hem till dem på kvällen så de skulle hämta upp My där istället.

Gick inte att ha My i bilen eftersom hon är helt galen i stallet. Hon verkligen älskar att vara där inne. Så fort vi parkerat bilen så började hon skälla och skulle bara ur bilen... och sen i världens fart till dörren in till stallet och ställde sig och skällde. Väl inne i stallet så lugnade hon ner sig när hon fått springa runt och kolla hela stallet med Moa först.

Johan hämtade Moa i stallet och de körde och hämtade kakorna som vi beställt via skolan. Sen skjutsade han henne till Viarp där de skulle ha teori.


Jag körde hem och gjorde lite juice och Moa hörde av sig att de var klara mycket tidigare än väntat, så Johan körde och hämtade henne. Kom hem så sent så jag hann inte åka in och träna... kändes rätt okej för kroppen faktiskt, behöver nog vila. Har ju tränat många dagar den senaste tiden.


Patricia har varit hos tandläkaren på förmiddagen och lagat två tänder. Innan hon åkte dit så var hon på Råå Puls och tränade. Duktigt!

På eftermiddag/kväll så var hon och Hanna och jobbade i Ängelholm. 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards