En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Då var det äntligen fredag!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 17 april 2009 22:31

Det var totalstopp på landskronavägen mellan Rydebäck och Råå imorse. Vi fick stå still väldigt länge pga av att de asfalterade och inte kunde släppa fram några bilar på något håll. Men till slut släppte det och det är ju tur att de har signalvakter för det finns några idioter i trafiken (för att vara väldigt snäll i sitt uttalande).

Lämnade av Patricia på skolan i god tid ändå, men sena till jobb.

På middagen var jag och Johan och lunchade tillsammans med Linn på en indisk restaurang på Bruksgatan. Det var gott och vi blev såå mätta.

Det är inte kul att klättra uppför backen tillbaka till jobb när man är sprickfärdig, men det gick. Sen var eftermiddagen hur låååång som helst!

Hämtade Moa på vägen hos Gon. När vi kom hem satt Patricia och pluggade, för nu är det mycket för henne.

Hon fick förresten reda på i onsdags att hon preliminärt kom in på linjen hon har sökt in på. Det var ju skönt, nu är det bara fila lite på betyget så att hon kan stå fast vid sitt intag även efter slutbetyget!

När vi varit hemma och fixat lite så körde vi till väla, förutom Patricia som fortsatte plugga. Moa är i stort behov av skor och ny vårjacka.

Gick in på Din sko och hon hittade skor direkt, men som vanligt fanns de inte i hennes storlek. Men som tur var fanns det 2 par inne på Söderpunkten så det fick bli en tur dit för att hämta dem där.

Innan det så sprang vi runt i nästan alla klädesaffärer för att hitta en jacka.... och hur svårt kan det vara egentligen!!!! Det finns inga jackor till Moa, jo förvisso många svarta och mörka färger, men vem vill ha det nu???!! Så det blev ett par jeans istället och bara det gör ju att man blir glad för hon hittar aldrig jeans som passar, hon är ju lite tunn som ni vet. ; )

De ska ha Cabaré på skolan den 27/4 för er som har tid att komma dit vid 18.30 så är ni välkomna. Och då ska Moa dansa och behövde ett par lite, märk väl, lite pösigare byxor än de tajta som hon annars har =).

Så det gick väldigt bra att hitta kläder och skor förutom jacka då förstås till henne. Tänk om det var lika smidigt när jag skulle handla.

Och nu ska vi ju på konfirmation nästa helg och det innebär att man måste ut ytterliggare en gång och jaga kläder och present inför det också. Så nästa vecka är klar....

På vägen hem körde vi till Gantofta och gick en runda på 45 minuter i Råådalen. Var jättemysigt och fint väder, lite svalt i vinden, men härligt!

Patricia håller tjejkväll och ska sova hos Naemi i natt. Det var väldigt länge sen de gjorde något ihop, så det är kul! Viktigt att förvalta sina kompisar också.

Imorgon är det Sibirien som gäller och där kommer vi att vara vid ca10.30-11.00, och någon timme fram. Moa och Nellie ska rida i vattnet så vi hoppas på superväder.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards