En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 1 juni 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 juni 2010 22:13

Vilket väder, grått och regn, fast ca 13 grader, så det är ju inte iskallt i alla fall. Men va fasen, vi vill ha VÄRME!!!!!!!!! Efter den här vintern så är vi värda massor med sol och värme.

Någon spår att från och med imorgon så ska det bli bättre och det hoppas vi på.


Fick kolla min telefon flera gånger idag, för jag tror att jag bara haft max 10 samtal och det är väldigt lite mot vad jag kan ha på en dag.

Mitt jobb flöt på som bara den, nu är jag klar med allt inför faktureringen, har bara nån lev.faktura kvar som jag måste forska lite i innan jag sakar dem. Alla personalpapper är ivägskickade och inlagda i systemen. Kände mig faktiskt väldigt lugn när jag gick hem idag. Ovanlig känsla, men väldigt välkommen känsla!


Patricia körde till stallet och fixade allt till Seline förutom ridandet, för Seline var genomvått och det regnade hela tiden.


Moa och Gon åkte hem till oss för Gon hade glömt sina nycklar. Hon åkte hem strax innan vi kom hem.


Patricia och Anton var ute och åkte bil med någon kompis, flera gånger under kvällen.


Moa fixade en supergod rabarberpaj som vi åt på kvällen, medans vi tittade på film.


Annars en lugn kväll där det var fotoredigering som gällde. Jag kan ju inte lightroom, så jag har fått lära mig lite sånt idag och suttit och mekat en del med det. Så nu snart så kanske jag också kan få ordning på bilderna.


Nä nu är det sängdags, så att jag orkar åka till jobb imorgon också. Patricia börjar sent, Johan är ledig. Eller ledig och ledig, han ska byta båda framlamporna vilket innebär en totaldemontering av framdel på bil KUL ju!!! skönt att man är tjej och inte ett dugg intresserad av bilar känner jag.


Natti natti!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards