En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 2 juni 2010

Det är ju helt underbart att vakna och se blå himmel och SOOOOOL  


Johan har tagit ledigt idag för att fixa lamporna på bilen samt fixa fläkten så att vi får lite kyla - om nu det behövs - i bilen till sommaren. Eller vänta nu.... det är ju sommar, fast var är den riktiga sommarvärmen??


Körde Moa till Gon innan Johan skjutsade mig till jobb. Sen körde han hem och hämtade saker för att sen åka till Billesholm och byta ut allt trasigt på bilen.


Patricia körde upp till stallet och red, för jag hade lovat att ta hand om stalltjänsten.


Ridning för Moa i viarp på kvällen, jag skjutsade dit henne för hon skulle först ha teori och under tiden var jag i stallet och mockade. Tillbaka till viarp och fotade 2 grupper som hade hoppning på utebanan.


Hem och fixade pannkakor som Moa ska ha med sig till skolan imorgon. De ska ha beachvolleyboll imorgon och då ska de ha med sig matsäck.

Medans jag fixade detta så körde Johan och Moa tillbaka till Billesholm eftersom johan glömt sin jacka där och farmor skulle hjälpa Moa att laga hennes kofta som gått upp lite i stickningen.


Idag så har Anton äntligen fått sitt körkort   så ni kan ju själva gissa vad de har gjort hela kvällen. De hämtade upp GT, sen körde de rundor, kom hem om en runda för att hämta badkläder och körde sen till Råå för att bada, Om de gjorde det eller inte vet jag inte, för jag var för trött för att sitta och vänta in dem.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 2 juni 2010 16:38

Sjuåringens mamma satt i köket och läste. Då hörde hon sonen som lekte i sitt rum med sina nya tåg.

- Ta plats, dörrarna stängs, sa grabben. Mamman log.

- Välkommen till SL s pendeltågtrafik, sa grabben. Vi hoppas att Ni får en riktigt trevlig resa med oss idag. Mamman log igen.

- Och för allas trevnad, ber vi Er att inte sitta med Era skitiga jävla fötter på sätena.

Mamman slutade le och rusade in i rummet.- Varifrån kommer det där språket? Sådana ord vill jag aldrig mer höra, skrek hon. Som straff får Du inte leka med Dina tåg. Du får sitta där och skämmas sa hon, varpå hon tog tågen, gick ut ur rummet och stängde dörren.

 

Efter två timmar tyckte hon att han hade lidit nog, det var egentligen inte så farligt det han sa, så hon gick in till sonen, gav honom tågen och sa att han fick fortsätta leka. Hon gick tillbaka till köket.

 

- Ta plats, dörrarna stängs sa grabben. Mamman halvlog.

- Välkommen till SLs pendeltågtrafik, sa grabben. Vi hoppas att Ni får en riktigt trevlig resa med oss idag. Mamman log, den här gången lite mer.

- Och för allas trevnad, ber vi Er att inte sitta med Era fötter på sätena. Mamman log nu ordentligt, glad att grabben hade lärt sig, glad att hon hade agerat rätt.

 

- Och vi på SL vill be om ursäkt för den två timmars långa försening som inte beror på oss, utan på den där jävla surkärringen i köket. 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards