En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 4 juni 2010 22:00

Men förstår ni, det verkar som att vi trots allt ändå håller på att få sommar även i skåne. Övriga sverige verkar ju ha haft sommar en längre stund, men inte vi inte...


Och jag blev klar med mitt gigant jobb idag och det är så skön känsla när man vet hur mycket det är och plötsligt så är man helt klar. Och det verkade även som att chefen blev nöjd.


Jag och Moa tog stallet på kvällen. Patricia har ju fixat hela veckan mer eller mindre så idag var det vår tur.

Moa red och tränade på galoppombyte och det gick både bra och dåligt. Jag satt upp en stund, har för jösse namn inte ridit på 2½ vecka eftersom mina barn plötsligt har tagit över =), vilket i sig är okej!

När jag ridit en stund så var Michaela på tur och då ville även Björn rida en stund. Och en stund senare satt Linn upp och skulle visa Björn hur man faktiskt rider lätt.=)

Johan var och köpte ny tråd till grästrimmern och när han var klar så hämtade han Moa.


Den här helgen ska vi ta hand om stallet fast det vet inte Frida om än!!! ;) Stod och pratade en stund med henne och hon anade att nåt var på gång =D.

Innan jag cyklade hem så kom några av tjejerna och överraskade Frida. Möhippa på gång =))

Detta ska vara hela helgen så hoppas nu att vädret blir bra för dem.


Hem och satt ute och åt en bit pizza, känns väldigt nyttigt efter att man har cyklat, eller nä de gör de ju inte.


Anton, GT och Patricia käkade också pizza, sen kom Malin, GT´s tjej och de stack iväg en runda med Antons nya bil. Anton köpte en peugeot 306 på kvällen och nu skulle den testas =)


Jag fick något konstigt ryck och började plocka och feja inomhus, sen fick fönstrena sig en rejäl uppfräschning, tvätten sen förra veckan blev ihopvikt, inhängd och nya maskiner gick igång. Fatta en fredag kväll.... undra vad som hände??

Johan grejar ute i sitt förråd, har äntligen börjat att städa och han röjer rejält. Jag gillar detta skarpt, för nu kanske jag också kan komma ut och hitta t ex en hammare när jag behöver det. Utan att behöva fråga honom varenda gång.



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards