En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 juni 2010 23:30

Blev lite lite sömn den här natten. Konstigt att jag inte hör när Patricia och Anton kommer hem på nätterna, men när Pontus gnyr lite då står man givakt=)

Ville ha nappen som var på rymmen vid 3-tiden. Vid halv 5 så tyckte han att det var väldigt spännande ljud man kunde få från resesängen, genom att dra med naglarna fram och tillbaka. Somnade efter 45 minuters spelande, sov ca 30 minuter innan det var dags för nya tester av sängen. Högre ljud och småjoller. Satt och kliade honon ett tag i nacken och håret. Tog någon minut och han sov som en lite gris. Nästa gång jag blev väckt så var det av väckarklockan och det är inte fullt så kul!


Upp och väckte Moa. När jag tittade in på hennes rum så låg Becka sidan om madrassen. Måste ju vara hur hårt som helst att ligga direkt på golvet med täcket som madrass =)

Frukost och sen full fart iväg till viarp. Där var det organiserad kaos bland funktionärerna så jag och Moa ställde upp ett tag.

Sen var det till att fixa Moa och hennes häst, Nixe, inför hennes start.


Patricia och Anton kom körandes till viarp för att hinna se Moa innan de körde vidare upp till stallet och fixade Seline inför deras start.


Moa och Nixe var helt klart viarps snabbaste ryttare för dagen =). De hoppade 60 cm och det gick betydligt fortare än vad jag trodde att Nixe kunde. Moa fixade det kanonbra, men blev lite rädd när allt var över. Grät en skvätt, men efter ett tag så förstod hon hur duktig hon faktiskt hade varit.


Jag och Moa körde upp till stallet och hjälpte Patricia. Vi lastade och körde till viarp.

Innan Moa startade så kom Johan körandes på Patricias moppe. Då hade Patrik och Åsa hämtat sina små guldkorn.


Patricia hoppade 2 klasser, 1 m och 1.10 eftersom det gick så bra.  

  

Tillbaka till stallet med Seline, och nu fick de inte gå ut för de har blivit avmaskade och får stå inne ifall de har mask som vill ut.

Hem och käkade mat, sen var det soffläge hela eftermiddagen. Förutom för Moa som skulle ut med reklamen tillsammans med Rebecka.

Patricia var hos musikLasse och grillade med Pro 9 på eftermiddagen/kvällen.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards