En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under mars 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 mars 2011 21:43

Jisses vad tiden rullar på!!!

Lämnade av Patricia i Råå, hämtade pengar till Moa som hon skulle ha med sig till skolan för att betala polkagrisarna som hon sålt via skolan. Sen lämnade vi av henne på skolan.


Fick undan en hel del idag och det känns bra när man går hem =)


Moa följde med några tjejkompisar till stan efter skolan, så hon tyckte att jag skulle gå och träna för att hämta henne efter =)

Johan körde hem och bytte om och hämtade kameran. Kom in och lämnade bilen till mig och sen gick han hem.

Jag tränade bara ca 30 minuter, 20 minuter rodd och 10 minuter på vibrationsplattan. Sen hann jag inte mer för Moa ville att jag skulle hämta henne på knutan.


Vi körde och hämtade Patricia i gantofta på vägen hem. Hem och bytte om, hämtade Rebecka och sen körde vi till stallet. Moa och Rebecka fixade med Cosse och Patricia red Seline under tiden så körde jag stalltjänst.

När Patricia ridit färdigt så red Rebecka en stund på Seline.


Anton hämtade Patricia i stallet, de körde till gantofta för att sova där. Patricia pluggade kemi medans Anton fixade med sin bil.


Vi gjorde inte mycket när vi kommit hem utan bara tog det lugnt.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 14 mars 2011 21:45

Moa skjutsade vi till Gon och Patricia hoppade av på hållplatsen innan Gon.


Rörig dag på jobb... gjorde verkligen allt och ingenting. Skrev en "att göra lista" och jisses vad lång den blev... har tydligen massor som ska göras den här veckan...


Jag gick ner och tränade i 50 minuter, 30 minuter tramp, 10 minuter rodd och 10 minuter vibrationsplatta.

Johan körde hem och bytte om, kom in med bilen till jobb igen. Sen gick han hem.

Jag hämtade Moa på knutan på vägen hem för hon hade varit med några av sina tjejkompisar i stan efter skolan.


Vi körde hem och käkade lite snabbt och sen for vi upp till stallet. Moa fixade med Cosse och jag fixade allt runt Seline. Moa red Seline en stund på banan sen skrittade vi ut ner till trekanten och vände. Det var riktigt skönt även om det regnade lite.


Körde hem och när vi kom hem så upptäckte jag att jag hade tappat mitt betalkort någonstans. Så det var bara att lämna Moa hemma och köra upp och köra den rundan som vi gått innan. Och så klart hittade jag det inte, körde till stallet för att se om det ramlat ur jackan när jag grejat där, men inte!!!

Så när jag skulle köra hem och kommer ut på vägen så ligger det där och väntar på mig =) Vilken tur!


Patricia var hos Anton efter skolan och pluggade.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 mars 2011 22:00

My vaknade vid 4 och ville ut en runda. Hon hade gnällt och skällt på Moa så hon vaknade. Jag gick upp och ut med henne och hon var jätteduktig och gjorde vad hon skulle och sen var det rätt i buren och hon somnade jättesnabbt =9

Klockan 9 var det dags igen, så det blev riktig sovmorgon.


Käkade frukost och sen körde jag och Moa till stallet och så klart My...

Jag red och på bana och Moa var med My och hjälpte även Weronica med Cosse lite grann.

My var lite kaxigare i stallet idag än igår. Så vi fick ta in henne i buren för vi ville inte att hon skulle göra sig illa bland alla stora hästar.


Hem och duschade snabbt för att hinna in till HFRK innan kl 2 då mästersklassen i 1.55 cm skulle starta. Vi hann inte till starten, men hann se från mitten ungefär.

Träffade Patricia en liten stund, hon hade jobbat hela förmiddagen och efter 1,55 hoppningen så hämtade Anton henne.

I pausen så gick Moa och jag ut med My en runda så hon skulle få springa av sig lite. För sen skulle vi ju sitta still en bra stund och då ville vi att hon skulle vara liiite trött =)

Blev hon inte utan hon var lika aktiv och följde alla hästar när de hoppade.


Efter 4 timmar på ridhuset så körde vi till Max och käkade. Och gissa om My sov gott i sin bur =)

Åkte hem till föräldrarna och lämnade henne... Moa ville inte!! De bada av all hästlukt från My och så ren och fin hon blev.


Hem och kollade Solsidan innan vi gick och la oss.




Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 mars 2011 22:15

My vaknade strax innan 9 och det kan ju bero på att vi inte kom i säng förens 23.30

Moa gick ut en liten runda,

          

sen frukost och vidare upp till stallet. My var så klart med och tyckte det var mer spännande idag. Var inte så rädd för alla konstiga ljud.

Moa hoppade Seline lite på banan och det gick jättebra.

            

Idag kom Cosse som Moa ska hjälpa till lite med uppe i stallet, så vi var där när han kom och släpptes ut i hagen med Curre

          

När vi kom hem så käkade vi och sen gick jag och Moa ner till stranden med My.

                                            

Johan körde iväg och fotade.


Patricia jobbade förmiddag och Johan hämtade henne när hon var klar och skjutsade henne till Gantofta.


På kvällen satt vi och kollade Melodifestivalen, men kände att vi ville in och kolla Dweezil istället, så vi packade ihop oss vid 21 tiden och körde in och kollade honom istället.


Hemma igen vid 22.30 tiden och då var det sängen direkt. Så trötta!


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 mars 2011 22:15

Moa gick till skolan idag för hon kändes sig piggare och ville försöka i alla fall. Och hon lyckades hela dagen =)

När hon kom hem så var Patricia hemma och de dammsög och städade undan sånt som inte är bra för en lite hund att tugga på... som t ex alla dessa totteband som Pysen leker med =D


När vi kom hem från jobb så hade de redan kommit med My och det var redan full fart på henne och Moa =)

Vi beställde 3 st pizzor som Johan körde och hämtade och så delade vi på dem.


När mormor och morfar kört hem så körde Johan mig och Moa till stallet och vi fixade allt där. My var med, men tyckte att det var rätt så läskiga djur och  allt låter så mycket som när man fyller på vatten i hinkar och mockar och sånt stallgöra.

Johan hämtade oss och vi körde in till HFRK för att se när Dweezil hoppade. Han hoppade vid 22.30 tiden så vi var  hemma någon gång efter 23.

My var så otroligt intresserad av hästarna på tävlingen så det var helt enormt. Hon följde dem hinder efter hinder. Har aldrig sett en hund så intresserad innan. Jo en stund kollar de men sen lägger de sig ner och somnar, men inte My... hon skulle se varje språng och sååå jobbigt om någon stod ivägen och hon inte såg. Hon kämpade verkligen för att se allt!!!

  
  
  

Patricia hade jobbat förmiddag på ridhuset idag och ska göra så hela helgen också. Så hon följde inte med in på kvällen.
 

   

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 10 mars 2011 21:26

Moa sov hos mig i natt och när jag väckte henne så var hon jättetrött. Hon satt sig upp, men kände sig väldigt trött i hela kroppen och hade fortfarande en envis huvudvärk som inte släppt under natten.

Vi bestämde att hon skulle bli hemma idag också.


Vi kom iväg i lite bättre tid eftersom inga barn åkte med oss idag.


Mormor och morfar kom hem från sin semestertripp i dalarna. De körde inom oss och hälsade på Moa. My hade blivit jätteglad när hon träffade Moa igen.

De hade köpt en ny hjälm till Moa! Det tackar vi för =)


Riktigt skitväder nu... det regnar och snöar om vartannat. Blåser iskallt, men där det är lä så är det faktiskt inte så kallt som det känns där det blåser.


Var på barnmorskemottagninge för att ta cell-prov på eftermiddagen. Känns som att sitta på löpande band. För vi var hur många som helst som satt i väntrummet och väntade på tur.


Jag gick ner och tränade i 45 minuter ungefär. Trampade 30 minuter och körde cross i ca 10 minuter.

Johan körde hem och hämtade Moa och sen körde de och tankade bilen. Vi hämtade Patricia på ridhuset där hon jobbat lite på SM-hoppningen. Skjutsade henne till Gantofta och vi körde även inom AJ för att lämna ljusen som jag stöpte till Lisa för några veckor sedan.


Hem och käkade, sen körde jag själv upp till stallet och fixade. Longerade Seline i 15 minuter ungefär.


Hem och pratade med mamma en stund i telefonen.


Patricia sover hos Anton i natt också. Han skjutsar henne till Råå på morgonen. Hon börjar på HFRK kl 06,30 imorgon!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 9 mars 2011 21:45

Lämnade Patricia på morgonen och Moa sov vidare, börjar ju inte förens vid 9.

Grått och trist väder idag. Efter middag började det regna och blåsa... urk!


Full fart med personalbiten på förmiddagen. Och så satt jag med de 2 nya och berättade lite om hur man sjukanmäler sig och söker semester bl a.


Efter middag så ringde Moa och sa att hon hade jätteont i huvud och mage. Hennes ben hade även skakat väldigt mycket när de hade musik.

Hem och kollade lite på tv, och så somnade hon och sov till och från under några timmars tid.

Jag tog flex på eftermiddagen så hon skulle slippa vara själv hemma.


Hämtade Johan och även Patricia i gantofta. Hem och bytte om, sen körde jag och Patricia till stallet. Patricia red och jag fixade till Seline och Mafiozo. Patricia hoppade ungefär samma övning som vi gjorde i ridhuset häromdagen. Men så klart inte så mycket som då, får ju ta det lite lugnt så Seline tycker att det är kul.


Hem och Patricia fixade till sig och Anton kom och hämtade henne. Hon skulle sova där och vara där imorgon förmiddag innan hon ska in på SM-hoppningen och vara funktionär.


Moa kände sig lite bättre, men inte bra. Väldigt trött! Somnade inte så hon kom in och bytte plats med Johan. Somnade snabbt!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 8 mars 2011 22:00

En kollega från Malmö kom till mig och höll mig sällskap hela dagen. Vi jobbade lite på förmiddagen, eller rättare sagt hon jobbade och jag fick min data ominstallerad, vilket tog några timmar.

På eftermiddagen så var vi nere en stund på verkstäderna så hon skulle få se hur de har det och träffa några av dem som jobbar där.


Moa var själv hemma på eftermiddagen, men Björn hämtade henne och de åkte upp till stallet tillsammans på kvällen.


Jag, Johan och Lasse gick handledarutbildning tillsammans med Patricia. Nu närmar det sig för början av övningskörning. Vi var där i 3½ timme och det var intressant och högt tryck hela tiden. Mycket bra lärare, som gjorde att man var med hela tiden. Man satt inte och somnade in vilket annars är lätt så där efter jobb och under så många timmar. Men det var en mycket lyckad kväll.


Vädret har varit riktigt vårlikt idag också. Så här vill vi ha det, men tyvärr så hotar de med snö och regn de närmsta dagarna.... vill inte!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards