En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

- 9,5 grader och knarr under fötterna

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 30 november 2010 22:06

Det bara är så härligt när det är sånt här väder, minusgrader, nääästan vindstilla och det knarrar under fötterna när man går.

Visst det är inte tjusning om man inte är rätt klädd, men har man bara bylsat på sig så är det helt underbart.

Var på jobb redan kl 7 för Johan skulle vara med vid provkörningen av reservkraften och jag har såååå himla mycket att göra just nu så det passade bra.

Jo så att det var full fart på jobb idag, massor med fakturor hade det kommit, bara 55 st, låter inte så mycket, men jag hade att göra hela dagen med dem. Det är tyvärr inte bara att kontera och skicka vidare, nä utan jag ska se till att vi får in pengarna från annat håll och det tar sin lilla tid med vissa fakturor.

Så ... ja jag har varit väldigt stressad idag. Bara det att veta att jag måste vara klar imorgon gör att man känner sig så jagad. Och jag vet att det kommer en månad till, men just för att det ska vara lättare för mig så vill jag försöka tömma undan och inte ha en massa gammalt som ligger. För den stressen är värre...


Jag och Linda gick ner och tränade vid 17.45 och jag körde bara kondition idag. 45 minuter trampa och 25 minuter crosstrainer och avslutad sen med 5 minuter rodd. Men tyvärr så gillar inte min rygg att paddla just nu. Är så trött i ryggen så jag tar bara korta stunder på rodden.

Linda smet iväg lite tidigare för hon har en "liten" hund som var lite kissig.


När jag var klar eller rättare sagt dyngsur, dock inte så trött, mest matt. Så gick jag in på elverkstaden och startade upp en dator där och satt mig och godkände massor med arbetsorder och gjorde några krediteringar som jag visste att jag måste få med den här gången.


Johan och Moa var med Leif och köpte en bärbar dator på Elgiganten, efter det följde de med till Billesholm för att hjälpa honom att komma igång.

När de var klara kom de och hämtade mig och vi lämnade lasarettet vid 20.20 Och jag gick ut med betydligt lättare steg än vad jag gick in med =)

Tänk så skönt imorgon när jag kommer till jobb och har gjort allt det där som jag annars hade kännt mig stressad över, och nu kan jag istället ta de där otäckt tråkiga sakerna istället. Kanske jag kan hinna ifatt eller?


När vi kom hem så packade Johan lite tradera saker så vi kan få iväg dem. Jag skrev lite vinnar mail.


Patricia och Anton vet jag inte mycket om för de hann jag inte ens träffa, för jag var så trött att jag gick och la mig innan de kom hem.


Och eftersom allt blev så stressat och sent idag så erbjöd sig Linn att hjälpa mig med Seline, hoppas att det gick bra!  TACK!!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards