En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 5 maj 2010

Var ute på HD.se på förmiddagen och så att det varit ammoniakutsläpp på Bring, vilket bara ligger några hundra meter från Högastenskolan. Moa ringde mig och sa att de blivit "inlåsta" och fick inte gå ut med risk för skador i samband med utsläppet. Men efter någon timme så var det fritt fram igen. De hade inte märkt någon konstigt lukt så det var ju bra.


När vi varit och ätit och skulle tillbaka till jobb så kom Moa och hela hennes klass gående förbi lasarettet. De var på väg till Tycho brahe för att se på musikal/teater som estet-eleverna gjort.

När det var klart så kom Moa upp till mig på jobb vid 14.15 tiden. Så hon kunde åka med oss hem istället för att ta bussen hem.

  


När vi kom hem så bytte vi  om efter att Johan och Moa kört upp till affären och handlat lite. Sen åt vi lite snabbt innan vi körde till Viarp. Idag var det första gången på 4 veckor som Moa skulle få rida igen. Eller ja egentligen så fick hon inte rida förens om 2 veckor enligt läkaren, men inte enligt Moa =9

Och så klart så var det hoppning idag. Moa fick stallets snällaste häst för att kunna rida med en hand om det hade behövts. I början av lektionen så red de som vanligt och efter ett tag så började de hoppa och då skulle Moa bara skritta runt och titta. Men efter en stund så kallar Susanne - ridläraren - på mig och undrar om Moa får hoppa nåt litet hinder eftersom hon ville det. Jaa och vad säger man när ungen strålar som en sol och bara vill.... ja ja ett litet ett då.  Hon hoppade 4 hinder och som tur var så gick det väldigt bra.

Nöjd!!

  

Mia fixade stalltjänsten och Patricia red en stund på banan. Lite markarbete idag. Imorgon hoppträning.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards