En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 8 maj 2010

Sov till ögat öppnade sig själv och det är skönt. Händer ju inte så ofta så det var väldigt skönt.

Alla sov länge.

Upp och käka frukost. Ringde till Perstorp för att se hur långt de hade kommit bland startande. Det var många stryckningar så det blev rätt bråttom för oss.

Snabbt iväg och upp till stallet. Vi delade upp arbetsuppgifterna bland oss och ca 15 minuter senare var hästen borstad, påklädd och lastad och alla saker med i bilen. Det är skönt med ett team som fungerar utan problem, Vi borde heta TEAM SELINE =)

När vi kom till Perstorp så hade de kommit till halva klassen innan Patricias så det var att lasta ut och upp och skritta igång. Patricia och Moa gick banan och sen var det framhoppning och in på banan. Patricia startade som nummer 2 egentligen men det var 4 efteranmälningar.

Det gick verkligen kanonbra, rev ett hinder i omhoppningen, men det gör ingenting eftersom vi inte trodde att hon skulle klara grunden. Hon brukar inte vilja hoppa vissa hinder på banan, men idag tog hon allt.

         

Patricia och Seline var nog lika nöjda när de kom ut. Hon låg som nummer 3 när hon hoppat, men efter ca 30 startande så hade hon ramlat ner till plats nummer 11 och när alla startande  ca 40 st så hade hon ramlat ner till 15 tror vi. Tur tyckte Patricia som inte ville hamna precis utanför prispallen. Det blev 11 placerade och då är det så trist att hamna som nummer 12. Det är väldigt vanligt när det gäller Patricia att hamna precis under.

 

Så här nöjda var Moa och Patricia när tävlingen var över.


Stannade till på vägen hem och käkade lite. Sen körde vi till stallet och fixade det som skulle göras.

Hem och alla städade undan, så skönt när allt var klart.


Lördagkväll!     

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards