En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 30 maj 2010 23:00



Upp med tuppen, fast jag vaknade lite innan klockan ringde. Upp och fixa till liten innan vi skulle vara i viarp kl 9. Då skulle barnen gå igenom vad som gällde för dagen och vi föräldrar fick äran att bygga banan =)

Tävlingen kom igång vid 10.30 tiden och varade sen till nästa kl 14 och Moa hoppade som 4;e sist så det blev många timmar i viarp. Men det var det ju värt med tanke på hur bra det gick.


Moa har aldrig ridit Nixe innan och ska då första gången hon rider henne, TÄVLA!!! Ja jag var nervös eftersom jag inte riktigt vet hur ponnyn fungerar.

Men en sån lycklig unge har jag inte sett på länge.

Först var det skritt ett halv varv, trav ett halvt varv, sen galopp och hopp. Red väl ponnyn i ungefär 10-15 minuter innan hon skulle in och tävla. Väldigt modigt!! Jag hade aldrig gjort det.

Här på framhoppningen

    

Hinder nummer 2, blicken på hinder nummer 3


   

Matchande hinder mot kläder eller tvärtom =)))

  

Och så här lycklig är man när man hoppat hela banan på 7 språng utan att riva eller vägra. Vilket blev en fin rosett!

   

  


När vi var klara i viarp med häst och allt pyssel, så for vi hem i 190, bytte om och körde sen vidare till Linn och Björn för att käka mat tillsammans med föräldrar och syskon, tyvärr inte Ida då eftersom hon bor lite för långt ifrån just nu. Men snart så!!!!

Innan vi körde till Billeberga så hade Moa ställt fram en Mors-dag present till mig som hon köpt när hon var i Göteborg.  Det var en kopp där det står "världens bästa mamma" fylld med Fazer-godisar och sen hade hon tagit in syren och lagt sidan om =). Och att jag har missat den förstår jag inte, för jag var och letade bland hennes saker då hon inte kunde hitta kameran =)


Käkade kycklinggryta och en ny variant av kladdkaka, utan både vaniljsocker och smör, men den blev väldigt god i alla fall.


Hem och bytte om igen för att sen köra upp till stallet, efter att Moa delat ut reklamen. Idag fick hon sin första lön efter 7-8 ggr arbete.


Idag blev det ingen ridning, för det regnade och blåste heeeela dagen och svinkallt också då förstås.

Patricia och Anton moppade först till farmor, sen till stallet och sen vidare till bårslöv i detta skitväder. Genomvåta blev de...


Johan kom och hämtade oss efter att han varit i Billesholm och hälsat på, vi körde till Maxi för att handla lite mjölk, för det var pannkakor till kvällsmat.


När vi kom hem så hade Patricia och Anton kommit hem, solbrända och trötta efter 3 dagar i Lalandia. De hade haft kanonväder på lördagen, samma som vi fast vi hade bara på eftermiddagen.

Patricia hade också fixat en Mors-dag present, en rosa glaskopp, som jag tror att man kan ha värmeljus i och en hjärtklubba.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards