En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 maj 2010 17:45

Körde Moa till Gon på morgonen och även inom Willys innan jobb. Kom till jobb vid 8, så sent brukar vi aldrig komma så det kändes väldigt konstigt när nästan alla redan var på plats. Jag brukar oftast vara 2; eller 3;e på plats.


Den här dagen har verkligen gått i regnets tecken. Det har verkligen tokregnat hela dagen.

Patricia körde ändå moppe till skolan för det regnade inte jättemycket på morgonen, men när hon skulle köra hem så stod det som spö i backen.


Anton skrev upp för körkortet igen, men tyvärr så var han alldeles för nervös + att det bytt dataprogram som var för annorlunda. Synd för det har gått jättebra när han sitter hemma och tränar på datan. Men men det är bara att bita ihop och köra vidare.


Hämtade Moa hos Gon på vägen hem. Johan var kvar på jobb och hjälpte till med ett jourjobb, sen gjorde han ett jobb som han inte hann med på dagen pga ett möte som vi hade med en verkstad på eftermiddagen.


Jag körde Moa till viarp och sen till stallet och snabbmockade och satt maten. Ner till Viarp och kollade när Moa red. Idag var det dressyr och barbackaridning. Moa var jättenöjd med ridningen idag. Tycker det är jättekul att vara igång igen.


Patricia åkte till Påarp för att träffa några från henne klass. De åkte sen in till Cantina på kvällen och dansade.

Anton hämtade henne på natten och sen sov de i Bårslöv.


Patricia sms:a mig på dagen om att det läckte in vatten från taket i hallen!!!! Johan körde hem en snabb runda för att se hur mycket det var. Det var inte jättemycket, men han fick upp på vinden och dra bort isoleringen och ställa en hink på vinden. Fortsättning imorgon.


Imorgon är vi LEDIGA!!! Det tackar vi för.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards