En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 16 maj 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 16 maj 2010 22:15

Strax efter kl 7 kom Patrik för att hämta en väldigt trött Rebecka. Hon sov så gott och ville bara sova mer fast att Patrik lyfte upp henne. Stackars liten, blev alldeles för sent igår, men det är så svårt att gå och lägga henne när hon så gärna ville se på Pippi!! =)  


När vi var klara så körde vi till stallet och gav hästarna mat och gjorde sen iordning en väldigt stressad häst, för tävling på Ribban.

Jag slängde ut alla hästar och sen körde vi till Malmö och följde vägbeskrivning som gjorde att man körde runt hela malmö och via Limhamn så hamnade vi på Ribban. Världens omväg alltså, bara för att inte hamna vid ombyggnaden vid citytunneln.


Vi klarade oss från regn nästa hela tiden, kom några små droppar när Patricia och Anton gick banan annars uppehåll.

Gick väldigt bra för dem idag, kom på 8;e plats av 47 st och blev alltså placerade   Väldigt ovanligt för hon brukar hamna precis under placerade, men idag lyckades hon. Hon vann en vit rosett, plakett, picnic-filt med svenska flaggan på samt en tillbringare från IKEA.

    


Stannade i lödde och käkade på Max på vägen hem, körde sen till stallet och fixade klart där.

Hem och lämnade av de stora, sen vidare ner till Billeberga för att hämta Moa. Moa var också lite trött och hade huvudvärk. Varit några tuffa dagar tillsammans med kusinerna =)

När vi kom hem var jag helt slut, hade huvudvärk hela dagen, riktigt seg och envis. Moa och Johan körde till jobb och fixade med någon tv där någon timme.

Patricia och Anton var i Bårslöv en stund och käkade.


När vi kom hem på eftermiddag/kväll så var Pysen väldigt hängig och ville inte sätta ner sitt högra bakben. Så såg vi att han skadat sin trampdyna, så när Johan och Moa var iväg köpte de jodopax och linda så vi skulle kunna tvätta och linda om honom. De var ju ingen hit om man säger så. Johan höll och jag tvättade och lindade. Trots allt så tyckte han nog om det efteråt. Nu får vi avvakta och se hur det ser ut imorgon.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards