En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 6 juli 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 6 juli 2011 19:00

Sista dagen för fakturorna och det är sååå irriterande. För scanningsföretaget scannar in i sista minuten. Vi hade nästan inte fått några fakturor på hela förra veckan och början av denna, men idag bara dräller det av dem. Den sista inscannade till mig kom kl 15.30 Pratade med en kollega till mig som var superstressad för hon hade fått hur många som helst efter middag. Jag tycker inte vi ska behöva ha det så här, så nu mailade jag en som sitter med i en grupp för förbättring och de skulle ta upp detta IGEN!!!

Det som egentligen är det värsta är att programmet vi jobbar i är såååå segt eftersom alla får fakturor samtidigt och allt ska vara klart idag.


Patricia var på teorilektion på morgonen och hemma vid 10 tiden. Eftersom vädret var på topp så gick hon ner på stranden några timmar.

Moa tog buss och tåg till Billeberga för att träffa Julia. De cyklade till stallet och red på Storm och när de var klara i stallet så cyklade de hem till Julia och badade i poolen en stund innan de åt lite.

Tog bussen till Vallåkra för att sen gå upp och hälsa på lille Bellino. De hann inte med mycket mer innan Julia skulle ta tåget hem igen. Moa följde med henne till tåget och sen hämtade vi henne i Vallåkra på vägen hem från jobb.


Vi åkte upp och löshoppade Seline, Maffe och Bellino på kvällen. Seline fick hoppat ca 130 cm, Maffe hoppade bättre än väntat och hoppade ca 90 cm. Lille söte Bellin fick "bara" hoppa 80 cm eftersom han inte är så mycket igång och inte så mycket muskler.

                                       

                   


W åkte med oss till Rydebäck och hoppade på bussen där för hon missade tåget eftersom hon ville kolla dessa tre stjärnor hoppa=)


Anton var med en stund, men sen körde han hem och städade bilen inför morgondagen.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards