En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 19 juli 2011 22:00

Skapligt fint väder, men inte strandväder på förmiddagen. Så vi började diskutera om vi skulle köra Kiviks marknad.

Moorna kom upp vid 11 tiden och ville följa med, så jag tog kontakt med Patricia som också ville med. Anton jobbar ju och hon har ingen körskola idag ändå.


Så vid 12.45 rullade vi iväg och på vägen blev vi ju så klart hungriga =9, så vi stannade till på ett gatukök mellan Ystad och Simrishamn, tror jag.

Vi beställde, korv och mos, köttbullar och mos och spätta med pommes.... Mosen var pulvermos som bara smakade vatten!!! URK!!! Så mätt.... nä det blev vi inte tyvärr....

Körde vidare till Kivik och ju närmare vi kom ju mer bilar!! Men vi kom in skapligt fort på parkeringen ändå. Nu var det väldigt varmt!!! Det var samma förra gången vi var på marknaden, det var väldigt varmt då också.   


         

Vi gick väl där i ca en och en halv timme, nästa två timmar. Sen var det alldeles för varmt för att man skulle orka. Så vi gick till bilen för att köra hem, fast denna gången en annan väg som vi hoppades skulle vara lite snabbare.

Tog väldigt lång tid att ta oss från Kivik, men när det väl släppte för oss så möttes vi av en kö av bilar som säkert var minst 1 km lång!! Stackare!


Väl hemma så byte vi snabbt om till stallkläder och körde och släppte av Patricia i hagen, Anton mötte upp henne där, vi körde och hämtade sakerna och släpet. Sen körde vi och hämtade dem och körde till Lizette och Bianca för de skulle följa med. Moorna åkte med dem istället så att Anton kunde åka med.

Vi körde till Sibirien och var väl framme ca 21.15 Lite sen, men va spelar det för roll när man har semester =)


Kolla vilken himmel och sol!!
                             49.2 km/h.....tjo vad det går!!

 

Åkte därifrån vid 22.30 och lämnade av hästen ca timmen efter. Och som hon skrek efter de andra hästarna när vi kom tillbaka =)


Hem och rasade i säng, alltså jag då, de andra var ju så klart uppe ett tag till =)


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards