En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 juli 2011 22:15

Ja vi är många som fyller år den här veckan helt enkelt. Vi var 4 st från samma klass - åk 5-7, som fyllde år inom samma vecka. Sen har jag ena syrran och en annan kompis och föräldrarnas kompis som passar på att fylla år samma vecka =).


Föräldrarna kom vid 9 tiden på morgonen för idag skulle vi passa Lilla My och Loppan =). De skulle ta bussen från Knutan till Köpenhamn och hälsa på Ida, Per-Thore och deras nya underverk Blaze... en 8 veckors fransk bulldog.

Jag skjutsade in dem till stan och sen hem och gick en liten runda med My.

Käkade lite frukost igen... tillsammans med Johan. Sen körde jag och hämtade Patricia i Gantofta så att hon skulle kunna övningsköra lite.

Vi körde till hagen via Fjärestad.

Idag så träffade jag äntligen Jessica... det var nog nästan 5 år sedan kom vi fram till, helt galet ju!! Vi träffades och stod och snackade i nästan 2 timmar i hagen, sen tog vi med Seline till stallet och Jessica fixade till henne, sen gick hon ut och red en stund på banan.

Det var så varmt och klibbigt så seline visade inte sin direkta snabbaste och effektivaste sida. Men det gick bra för Jessica trots det... usch vad jag tror hon kommer känna av detta i kroppen imorgon eller i övermorgon om inte annat. =)

       

Vi gick tillbaka till stallet och Patricia körde hem. Vi åt och sen körde Patricia och Johan till Dennis maskinuthyrning för Patricia skulle med Anton och kolla en bil.

Johan körde vidare till Skäralid och fotade.


Jag och Moorna körde in till knutan för att lämna av Moa som skulle åka hem till Alingsås.


När hon åkt så körde vi hem och hämtade My och körde vidare till stallet där Moa skulle rida Bellino. Hon hade fått lite tips av Maja hur hon skulle få Bellino att gå framåt och inte tvärstanna hela tiden. Så idag gick det riktigt bra. Hon travade och galopperade över ett litet kryss och det gick bra.

                   

Seline fick vila idag, jag var otroligt trött, så jag orkade inte. Vi körde hem och tog det lugnt.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards