En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 25 juli 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 25 juli 2011 22:51

Moa kom in kl 5 för hon hade inte kunnat sova på hela natten, men jag undrar om hon inte kunnat sova lite till och från.

Hon somnade efter en stund, men jag somnade om fortare... klockan 8 larmade hennes telefon eftersom hon egentligen skulle följa med mig till stallet, men jag tyckte att hon skulle somna om eftersom hon bara sovit nästan 3 timmar.


Jag gick upp vid 8.30 och gjorde mig iordning för stallet. Tog en banan på vägen, var inte hungrigare än så.


Borstade av hästen och smörjde in de småmuggblipparna som hon redan har fått =(.

Jag och Linn kände att vi ville rida så när Monica kom så fixade vi till hästarna och red ut en runda på dryga milen på ca 1,30 minuter. Det var bara grått och väldigt smått regn som kom när det kom, men vi blev aldrig våta i alla fall.


Gick bort till hagen med hästarna och när vi gick tillbaka till stallet så kom det lite mer regn (tårarna för de omkomna i Norge). På vägen tillbaka så stannade vi och höll den en tyst minut för de omkomna =´(.. Känns väldigt tragiskt att en människa kan ha ihjäl över 90 personer och inte känna skuld, för det tror jag tyvärr inte att han gör!!!!


När jag kom hem så var Moa vaken och Johan grejade i förrådet. Han tog bilen och körde först till Biltema och sen hämtade han släpet, för han ska fixa till den inför besiktningen på torsdag.


Moa åkte med Rebecka till väla och shoppade loss =). Johan körde och och hämtade dem senare på eftermiddagen.


Mormor och Morfar kom hit på eftermiddagen. Senare kom även Patrik, Åsa, Rebecka och Pontus och firade mig eftersom de var bortresta i fredags =).Fick en bok så nu är min semester räddad =D.... vädret är ju ändå skit så då kan man lika väl läsa sig igenom semestern!


Patricia och Anton körde till Malmö och köpte en bil till Anton som han ska fixa till. Ska hämta den senare i veckan.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards