En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 3 september 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 3 september 2011 21:20

Klockan 6.45 fick jag sms från Linn att hon skulle köra till stallet och skulle köra själv för Björn var sjuk.

Jag gick och väckte Moa strax efter klockan 7, för att vi skulle hinna äta lite innan vi skulle köra till stallet och hjälpa Linn att lasta och köra till tävlingen i Bråvestad.


Kom till stallet klockan 8, lastade Maffe och så körde vi iväg. Kom till platsen och det visar sig att det första Linn måste göra är att backa släpet för att kunna parkera... det var nåt nytt. Har jag faktiskt aldrig varit med om. Hon fixade det bra efter några försök. Men eftersom hon aldrig kör släp så har hon ju heller ingen vana. Det får bli ändring på det om hon ska kunna köra och träna själv i framtiden.


Hon startade i 3 klasser och det gick som vanligt väldigt bra för henne.  Kom 4;a av 7 st i första klassen i trail. Sen kom hon 2;a av 13 st i western nånting =), 3:e klassen blev hon diskad för att hon ställde sig på fel sida av konen... surt.. men bra jobbat ändå.


               

När vi kom till stallet så mockade jag till Seline och Cozze medans Moa red på Cozze.

     

Sen var tanken att vi skulle rida ut på Seline och Bellino. Men när jag tog in Seline märkte jag att hon hade jätteont i sina framben, förhoppningsvis pga muggen annars vet jag inte vad det beror på =(

Men när jag kratsat ur hovarna så verkade hon bättre, så jag klädde på henne och började skritta en stund på banan, men det kändes inte alls bra så det var bara att ta in henne igen.

Istället gick jag ut och skulle se när Moa red på Bellino, så säger Moa att han inte känns som vanligt och då ser jag att även han haltar på höger bak. Sa till Frida som fick kolla också, hon upplevde samma sak. Ville att Moa red en liten stund till för att se om det blev bättre, men det blev inte det.

 

Så två halta hästar....inte okej!

La ett asolspritförband på Selines högra fram för att se om det kan hjälpa lite till.


En liten bilmekaniker på stallplanen =)

 

Hem och duscha, körde till Citygross för att handla lite, sen till väla för att kolla nya väla och äta på nya restaurangtorget. Blev indiskt för mig och Johan, Moa köpte en baguette på Graffiti!


Körde inom stallet på vägen hem och tog av Selines bandage och smörjde in med salvac salvan. Moa gick lite med Bellino, men han var halt!! =(

Seline verkar inte på hugget så hon har nog besvär med detta. Tror att jag ger det över helgen och är det inte bättre imorgon kväll så blir det nog ett samtal till min veterinär på måndag eller tisdag blir det nog, för jag ska på utbildning hela måndagen.


När vi kom hem så rasade jag och Moa ihop i en hög i soffan och Johan körde ut och fotade en stund.

Moa var så trött så hon somnade vid 20 tiden i soffan, och vid 21 tiden gick hon i och la sig.


Hade chattkontakt med Patricia som berättade att de håller på att packa för ikväll är sista kvällen och imorgon vill de nog toksola så länge de kan =)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards