En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 14 september 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 14 september 2011 21:35

Moa hade lite sovmorgon så det blev bussen för henne. Vi skjutsade in Patricia till körskolan då hon skulle köra kl 7.20

Jag skulle hämta henne en timme senare, men då fick jag ett sms från henne om att hon skulle köra ytterliggare en timme =), så det var bara för mig att lämna bilen på parkeringen och gå upp och jobba igen.

Patricia tog bussen till skolan, men det blev bara till Dalhem där sen Hanna hämtade henne.


Moa slutade lite tidigare för lärarna skulle ha möte.

Det har varit lite stökigt på skolan i 2 dagar pga elever från annan skola som varit där och bråkat. Så onödigt!!! Vet förstås inte om det är detta de skulle ha möte om, men man kan ju tro.


Jag satt med en arbetskamrat på förmiddagen och gick igenom lite arbetsorderrutiner. På eftermiddagen satt jag med i möte gällande avtal mm tillsammans med en tredje del av killarna på verkstaden.


Hem snabbt för att byta om och sen åkte vi tjejer till stallet där Moa skulle hämta sina saker och Patricia skulle rida Seline och fixa hennes höger framben.

Jag och Moa åkte till Viarp där hon skulle rida på lektion.


     

När vi var klara där så åkte vi tillbaka till stallet så Moa kunde rida Bellino en liten stund. Det slutade med att de kom intravande in i stallet =) för regnet kom från ingenstans och vinden ökade kraftigt samtidigt.

Jag behövde bara sätta maten idag för Linn hade fixat boxen och vattnet och Patricia red och Frida mockade till Bellino, så ja det var en lugn kväll i stallet.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards