En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 11 september 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 september 2011 21:45

Upp med tuppen för Moa ville vara med och hoppa debutanthoppningen i Viarp. Hon kontaktade Susanne, ridskolechefen igårkväll, för att se om det fanns någon häst som hon kunde få låna. Och det trodde Susanne.


Alltså åkte vi till viarp och var där vid 8 tiden. Jo då Susanne hittade häst till Moa och det var inte vem som helst utan finaste Devil =). Moa jätteglad förstås.


Under tiden hon och de andra tjejerna som skulle ha Devil fixade med honom så körde jag till stallet och hämtade hjälm och väst till Moa.


De gick banan med en av ridlärarna under tiden också.


Jag skulle vara funktionär och det var dåligt med plats, så först skulle jag vara ringmaster, men där var det en annan mamma som ville vara så jag fick hjälpa till i stallet och se till att barn och hästar kom ut och kom upp och lite så.

Följde med dem ut på stora ridbanan och hjälpte dem upp.

Det gick bra en timme eller så, men sen började det ösregna och de fick springa tillbaka in i stallet för att inte dränkas.

Det blixtrade och åskade rätt så mycket så det var skönast att ha dem i stallet och sen i ridhuset direkt.

Moa tyckte det kändes lite jobbigt med tanke på vädret, men hon hade tur och när det närmade sig hennes start så klarnade det upp igen.

Har tyvärr bara bilder efter hoppningen, filmen jag försöker lägga ut vill inte riktigt, men så här såg det ut när de kom ut från ridhuset i alla fall. =)

       

När Moa var klar med Devil så körde vi hem och åt och tog det rätt så lugnt en stund.

På kvällen så red jag, Moa och Linn ut runt rosa gården, Myltahusvägen och runt. Det var så otroligt fint väder på kvällen så vi ville inte sluta rida =). Seline som inte gått så mycket var väldigt pigg och glad. Och lille Bellino, hur kan man bara vara så snäll som han är?? Han bara skruttar på som inget. Galopperar ifrån oss och till oss som ingenting.  Moa var så lycklig!!!

Tillbaka till stallet så tog vi in hästarna för kvällen.

Patricia övningskörde med Johan i 1,5 timme på eftermiddagen och lämnades sen i Gantofta.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards