En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 29 december 2009

Läskigt värre....fåglarna av Hitchcock

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 december 2009 23:45

 Missade att berätta en rätt så läskig sak som jag var med om när jag skulle köra till stallet på kvällen.

Eller jag tyckte det var väldigt läskigt i alla fall...


När jag kom och skulle köra upp för sista backen innan stallet så tyckte jag att det var något som rörde sig på marken, men tänkte att det är säkert ljuset från gatlamporna och bilens lampor som gör att det blir skumma skuggor på vägen. Tänkte att det är ju nyasfalterat på vägen vid nya bron så det är väl det som lurar ögat. Men ju närmare jag kom så såg jag att det rörde sig mer och mer mot mig. Jag stannar bilen för jag ser bara att något kommer emot mig längs med marken. Har en bil bakom mig också så jag fick ju ha koll på den så att den såg att jag stod still. Rätt vad det är så ser jag massor av något som kommer och går emot mig, första reaktionen var.... hur många valpar kan ha rymt??? nästa stund ser jag att det är en and med ungar.... eller???   Nä det är nog 200 st änder som fyller upp hela vägens bred och ja flera meter långt.

De får förstås panik och några börjar lyfta och flyger in i kofångaren, i framrutan, springer över taket samtidigt som det smattrar under bilen, det är verkligen fåglar ÖVERALLT!!!! Framrutan täcktes av fåglar som i panik försökte lyfta.

Och vad gör man...??? jo man sätter händerna för ansiktet för jag tror ju att de ska komma in i bilen. När de väl flygit iväg så ligger det 2 st kvar på vägen som antagligen är så chockade att de inte klarar av att lyfta.

När jag skulle köra var jag livrädd att någon låg kvar under bilen eller hade fastnat där. Jag lyckades ta mig förbi dem och bilen bakom likadant.

Vad skulle de ut på vägen att göra?? Kanske tur att jag ändå såg att nåt rörde sig och började sakta ner, för tänk om jag kört på som vanligt...?!!!

Bilen hade väl fått ett antal skador och inte många fåglar hade överlevt. Vill inte ens tänka på det.

Väl uppe i stallet så gick jag runt bilen och kollade så att inga fåglar häng  t med. De hade skitit ner en del på högra sidan av bilen.

Usch och fy... det var riktigt läskigt kan  jag säga. Tänk om jag kommit och ridit, gissa om jag hade vänt och ridit världens omväg     


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards