En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under november 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 22 november 2010 21:38

Johan blev hämtad kl 6.45 för att åka på el-utbildning i Höör, själv tog jag det lite lugnare och väntade in så att Moa kunde åka med mig. Lämnade henne på skolan vid 7.40 fast att hon inte började förens vid 9. Hon ville inte bara sitta hemma och vänta på att klockan skulle gå =)


Satt i möte under några timmar på förmiddagen och efter middagen så skulle jag få undan massor med saker.... eller hur! Nä det blev inget med det. Kom istället in en massa andra nya saker som var tvungna att prioriteras istället.

Stannade kvar till kl 18 och pratade lite organisation med en av cheferna så det blev inte så mycket gjort där heller :)

Jag och Linda skulle ha tränat, men Linda fick ont i magen och orkade inte och då tänkte jag jobba istället, men nu blev det inte så direkt.


Hem och bytte om, Johan körde mig till stallet medans han själv körde och handlade lite.

Jag tömkörde Seline, men det var inget kul eftersom det kom snöblandat och blåste, så vi höll på att frysa ihjäl samt att Seline går på sned när det snöar rätt in i ansiktet.


Hem och kollade på Biggest loser med Moa. Käkade lite kvällsmat och satt sen och bloggade en vecka tillbaka.... igen!


Johan körde till Billesholm för att byta till vinterdäck på bilen. Nu har de ju lovat vinter, kallt och snö så det behövs verkligen.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 21 november 2010 21:45

Vaknade redan kl 7 med värk i ryggen och jag ville verkligen inte gå upp så jag försökte att vända och vrida mig så att jag kunde sova korta stunder, men kl 9 så gick det verkligen inte mer.

Johan körde och köpte bullar till frukost.

Moa hade sovmorgon och behövde inte sälja tidningar idag. Miche hade en kompis som följde med och sålde istället. Det gillade Moa! =)

Patricia skulle träna för Frida så Moa och jag följde med upp och fixade stallet medans hon red.

Hon tränade på studshinder, 5 st i rad, sen en kombination. Sista sprången så var sista hindret - en oxer - på 1.30 cm högt. Usch och fy!!! Men det gick jättebra!

Hem och käkade och fixade foton som vi skulle bränna ner på skiva som vi sen på kvällen körde och lämnade i Viarp. Får se om några av våra bilder hamnar i nästa års kalender.

När vi lämnat den skivan så körde vi till julskyltningen på Råå. Svinkallt! Regnade inte, men blåste kallt. Så vi gick en vända och sen körde vi faktiskt hem och käkade och värmde upp oss.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 november 2010 22:00

Moa gick hemifrån vid 9 tiden, dags att sälja Kvp.

Liza kom hem till Patricia på förmiddagen, för hon hade blivit utelåst och ville komma in i värmen=)


Drömmer bara om jobb just nu och det är så jobbigt! Räcker ju med att man jobbar på dagarna, behöver inte göra det på nätterna och helgerna.


Körde upp till stallet vid middagstid för att rida ut med Linn och Karin. Det var en spännande runda, mycket traktorer och lastbilar, och bland allt detta en faslig massa betor.

När vi kom till stallet så red jag och Linn en stund på banan. Tränade lite på galoppombyte och galopperade över ett liiitet hinder och tog några galoppbommar. Vad jag saknar hoppningen!!! Men det får vara Patricias grej ett tag nu.


På väg till stallet så lämnade jag Johan uppe i fastmårup för han skulle fota.


När jag var klar i stallet så körde jag och hämtade Moa som var på väla med Miche. Sen körde jag henne direkt till Viarp för hon skulle vara funktionär inför tävlingen som är imorgon. Hon fick bära fram dressyrstaket och lite sånt.

Körde och hämtade Johan, skjutsade hem honom, han började på maten tillsammans med Patricia och Anton. Jag hämtade Moa i viarp, hem och käkade och sen var det lördag kväll.


Patricia och Anton skulle stuckit ut med GT, men han var på konsert och kom hem så sent så det blev inget av det.

Tidigt i säng blev det.





Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 19 november 2010 22:15

Att det är mycket att göra nu ... usch och jag blir inte färdig med något just nu. Jag är och rör i allt och inget. Det kommer in nya högprioriterade jobb hela tiden och allt som jag hade tänkt göra åker längre och längre ner i lådan.


Jag och Linda gick ner och plågade oss även en fredag kväll i gymmet. När vi gick ner så hade det kommit rätt mycket snö och trappan ner till sjukhuset var duktigt hal. Men vi klarade det =)


Hem och bytte om till stallkläder, fixade stallet snabbt. Hem och åt hemlagad  pizza. Så gott att det är fredag!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 18 november 2010 22:15

Lämnade Moa på skolan på vägen in till jobb.

Klockan 10 så hade jag äntligen fått tid till läkare för mina onda leder. Kom till den danska läkaren som jag inte riktigt gillar. Han var inte rolig när jag var där med Patricia, sen när jag var där för min mage så var han okej, och idag var han varken eller på nåt sätt... kan man vara det? Varken eller alltså?!


Jag förklarade var jag har ont och jag har ju sen i somras haft ont i min vänstra tumme, vilket jag tycker är märkligt. Han klämde på mina finger leder på den vänstra handen och hade inte förstått vilken led som jag hade problem med. Sen berättade jag om mina armbågar och knän och det kollade han inte ens.

Frågade vad jag åt för smärtstillande!!!!!!.... VAAAA!! vaddå äta smärtstillande, är det det som gäller....??? Vägrar att äta smärtstillande och ja det var väl bra.


Tog lite prover för att kolla så att det inte är reumatisk värk, vilket han inte tror och det hoppas jag verkligen inte att det är.  De tömde mig!!!... =) på 7-8 rör blod, som sen ska ta 2-3 veckor innan jag får provsvar.

Sen tyckte han att jag skulle kontakta en sjukgymnast så att de fick kolla mig. Punkt!!! Det var ett läkar besök på ca 5 minuter och 5 minuter tömning på blod.


Fick tid hos sjukgymnast redan i nästa vecka. Spännande att gå dit och få höra vad som är fel på mig. Jag har större förtroende för dem faktiskt. De kan ju anatomi om inte annat.


Tillbaka till jobb och vråljobbade, är väldigt mycket farande fram och tillbaka idag.

Kl 13 så var det utvecklingssamtal med Patricia. Allt var bra och vi fick reda på att de inte får hjälp till körkort på skolan längre. Lagen säger att skolan inte får ge det till elever längre.

Vi klagade lite på att kemilektionerna går lite för fort fram, och bestämde att Patricia ska stanna kvar en dag i veckan på skolan och få hjälp med kemin så hon förstår bättre. De ska läsa all kemi i 2;an och det är mycket att lära.


Tillbaka till jobb och jobbade fram till halv fem, sen gick jag och Linda ner och tränade en dryg timme.

Johan hämtade mig på jobb och hem för att byta om och sen till stallet. Vilodag igen! Seline har det bra just nu... Vädret är så där kul att rida i.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 17 november 2010 22:07

Skjutsade Moa hem till Gon på morgonen, de skulle plugga det sista inför SO-provet om stenålder och bronsåldern.


Gick ner till verkstaden på eftermiddagen. Fick undan lite tillsammans med killarna. Just nu fokuserar vi på att avsluta så mycket arbetsorder som möjligt.


Linda skulle inte ner och träna, men jag gick ner och tränade i drygt 1 timme. Trampade i 45 min och sen körde jag rodd ca 20 min.

Johan och Moa körde till Väla och hämtade Patricias telefon som är lagad igen.

De kom och hämtade mig på jobbb. Jag körde Moa direkt till Härslövs skola för hon skulle på teori med ridskolan.

Johan gick hem från jobb och senare på kvällen körde han och tvättade bilen. Och skulle försöka byta säkring till höger framlampa som lagt av igen.


Patricia var i stan tillsammans med Felicia och Emilie och gjorde ögonfransförlängning.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 16 november 2010 22:15

Massor massor massor att göra.... vet inte riktigt var jag ska börja just nu...


Johan körde hem på eftermiddagen och hämtade "gå"kläder.


Jag och Linda gick ner och tränade en timme och när vi var klara så hade Johan lämnat bilen och börjat gå hem.


På kvällen körde vi upp till stallat och var supersnabba.

Moa longerade Seline, Patricia fixade maten och jag mockade.

Sen åkte vi och kollade när Frida hopptränade.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 november 2010 22:15

Moa sov minsann lite längre idag och tog bussen till skolan.

Patricia vill inte köra moppe nu när det börjar bli kallt så hon tar bussen. Även nu när de har ridning så kan hon ta bussen. Det ville hon inte göra tidigare.


Fulll fart på jobb... hände väl inget speciellt direkt.


Hem och hämtade Patricia för att köra till stallet och fixa till Seline.

Idag var det Patricias tur att träna för Lisette. Dagens träning var i Frillestad ridhus.

Verkligen kallt ute, höll på att frysa ihjäl under tiden de tränade.

De tränade på att "gunga" med bettet i munnen. Och bli mjuk i armbågar.


Hem och tinade upp....



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards