En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 1 april 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 april 2010 21:45

jaha då var jag den enda som skulle jobba idag igen, tycker det känns som att min familj alltid är lediga ... Jag vill också hinna vara ledig...


I alla fall så skjutsade Johan mig till jobbet.

Fick gjort en del saker som jag inte hunnit med under tidig förmiddag och sen innan middag fick jag ett uppdrag av It-killen som är hos oss ibland.

Vi har en informationstavla nere i fikarummet hos killarna och nu ska de ha likadan i lund. Och han ville att jag skulle göra en grund till de som jobbar med detta i lund. Det tog några timmar och forma en bra grund i powerpoint, men det blev nog skapligt bra till slut.


Moa blev skjutsad till Gon på förmiddagen, för Johan skulle iväg och köpa grejer till antennen som han satt upp på taket under dagen.


Patricia och Anton körde hem Patricias moppe igen, nu har den färdigputsat avgasrör.


Johan och Moa hämtade mig på jobbet kl 16, vi körde och släppte av Moa hos Miche. Hem och käkade lite, sen körde jag till stallet och Johan fortsatte med antennarbetet.

Fixade i stallet medans solen var framme för jag tyckte att himlen var så ljus, men så när jag var på väg ut med Seline så kom det värsta hagelskuren. Upp i sadeln och red ändå, för hagel blir man ju inte blött av. Efter en stund så kom även regnet och då är det så dags att hoppa av eller inte... det var bara att fortsätta och efter ett tag så kom solen igen. Märkligt väder!

Det har varit sol någon timme, sen haglade för att bli sol igen, har varit väldigt instabilt väder hela dagen. Inte så speciellt varmt heller.


På kvällen tog Patricia och några av hennes klasskompisar bussen till bjuv för att sova över hos Hanna. Tjejkväll och mys.


Blev inte lurad en enda gång idag faktiskt, trodde jag skulle råka ut för nåt, men nää och det rätt skönt för man kan ju gå på så otroligt dumma saker.  

Okej Moa busade lite med sms men det var nog det enda som jag åkte på.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards