En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 15 april 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 april 2010 23:15

Full fart på jobb för att hinna med vad som var högsta prioritet. Hade planerat eftermiddagen i lund hos tjejerna där. Men det var som kört efter lunch, telefonen ringde och så hände det lite saker som gjorde att jag inte kunde köra iväg när det var tänkt. Så 1 timme för sen kom jag iväg ner till lund.

Vi kollade på det som de undrade över vilket inte tog så lång tid. Sen körde vi till Huvudkontoret och väntade in resten av gänget.

Vi körde till Flädie mat och vingård www.fladiematvingard.com för att tillsammans laga mat och sen få servera och äta det vi åstakommit.

Jag är som de flesta vet, inte speciellt intresserad av att laga mat, men detta var faktiskt kul. Vi hade 2 kockar som hjälpte oss hela tiden, kom med tips och var väldigt pedagogiska om hur vi skulle planera och tillaga maten.

Vi fick varsit förkläde och handduk som vi sen fick ta med oss hem. Det serverades massor med dricka som bestod av vin, öl och cider. Vi fick dricka huuur mycket vi ville... var det bara för att vi inte skulle ha smaklökarna intakta när vi skulle äta eller ;))

  

Jag och Alexandra fick jobba tillsammans och vi skulle göra förrätten som blev riktigt lyckad, tyckte vi i alla fall, Ädelostpaj, med stekt pilgrimsmussla och laxrom

   , sen fick vi en varm förrätt som var torsk, gulbeta, vitnamesisk bulgur och blåsmusslor   

och eftersom vi missade att vi lagat vit sparris till så kom kockarna in med vår vita sparris med rökt paprikamajonäs som var grymt god   


huvudrätt som var ungtupp med stampad nypotatis med citron i, grön sparris med seranoskinka och ärtsås till det  

och efterrätt och gissa hur mätta vi var efter detta. Hallonsoppa med vit chocklad mousse med nötkaka

  

Avslutade kvällen i en mysig soffgrupp på andra våningen, där det var fritt med dricka igen, öl, vin, cider och kaffe och the.

Vid 23.30 -tiden gick vi och la oss i våra otroligt fina rum. Allt var så fräscht och kändes alldeles nytt. Detta stället kan jag bara rekommendera till alla som vill ha en trevlig vistelse tillsammans.

Personalen var hur trevliga som helst, hjälpte till och kom runt och frågade om allt var bra och så.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards