En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 4 april 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 4 april 2010 21:51

Vaknar tidigt varje morgon, jag som trodde att jag skulle sova hur länge som helst på ledigheten.

Upp, käka frukost och sen tokstädade vi allihopa. Det är så skönt när alla hjälper till för det går så himlans fort då.

När vi nästan var klara så kom Linn med familj och var pizza-sugna. Johan och Björn körde upp till pizzerian hos oss och köpte 5 pizzor som vi sen skulle dela lika på 9. Och som vanligt blev det över... Och mätta ännu en gång den här helgen.

Sen satt vi och dösnackade och tog det allmänt lugnt.

Linn och Björn stack iväg och handlade lite och under tiden var Michaela och Cornelia kvar och satt i soffan och kollade på film.


När vi ätit färdigt pizzan så stack Moa och Rebecca ut och delade ut reklam till 570 hushåll i blåsten. Det var inte helt lätt idag eftersom det blåste så mycket, så reklamen ville flyga ur vagnen de använder.


Patricia och Anton körde till väla och köpte skor som Patricia så jättegärna ville ha. Hon har letat länge efter dem och nu hittade hon dem, det blev ett par Lacoste, svarta med lite lila på. Jättefina!


Jag körde till stallet och kände inte alls för att rida, för idag har det verkligen bara regnat och blåst... då känns det lite så där att ta ut hästen som inte heller gillar att vara ute när det regnar.

Men väl uppe i stallet så började det klarna upp, till och med solen kämpade för att visa en liten stråle. Alltså tog jag på Seline kläderna och red ut en runda till dammen och sen satt jag på banan och trimmade lite över en markbom. Gick skapligt bra. Hon är så otroligt pigg ute, men blir lite loj på banan.


Hem och tog det lugnt igen.. käkade toast och satt framför datan. Väntade mig ett samtal idag, men icke. Jag provade ringa, men fick inte något svar. Vi får avvakta till imorgon och se om de hör av sig....


Patricia och Anton var i Bårslöv hela eftermiddagen och kvällen under tiden det var uppehåll och när de skulle hem till oss så vräkte regnet ner igen. Typiskt!!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards