En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 april 2010 19:23

Sov som längst idag, vaknade kl 8.30 så länge har jag inte sovit på hela helgen. Då är man väl utvilad om man inte sover längre antar jag.


Jag körde till stallet och red ut med Monica. Vi red nästan i 2 timmar. Tog rundan ner om Gluggstorp.


Full fart hem och hämta Moa för att köra henne till Viarp. Hon skulle vara där 1 timme innan showen började.

Upp till stallet igen för att göra färdigt det jag inte hann med innan jag hämtade Moa. Hem och bytte om och åt mat som Johan fixat.


Patricia och Anton var på väla och köpte en digitalkamera till Anton.

De följde med till viarp och fotade lika mycket som vi andra.


Vi körde till viarp och kom ca 10 minuter sent, men det hade inte hänt så mycket innan vi kom så det var okej. Linn med familj var redan där och kollade.


När vi kom hem så var det att ladda av minneskorten till kamerorna och sen stack Johan, Patricia och Anton ner till Råådalen för att fortsätta fota.

Jag och Moa blev kvar hemma och tog det lugnt. Vi har ju varit igång många timmar så vi var lite slitna. Blev mys i soffan i stället.

Har även få konstigt ont i den över delen av högra knävecket. Fattar inte vad jag gjort. Trodde först att jag ansträngt nån muskel när jag ridit, men jag vet inte riktigt, för det gjorde inte ont när jag red idag. Ja ja får avvakta någon dag så får vi se vad som händer.


Då var lovet slut för Patricia och Anton, så det är skola och praktik som gäller imorgon, men Moa har det bra för hon har studiedag imorgon. Så hon kommer in till mig på jobb under dagen. Hon ska hjälpa mig lite med att packa kläder till gubbarna på verkstäderna.



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards