En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 1 augusti 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 augusti 2011 22:00

Kom upp i bra tid, genom duschen och sen hotellfrukost!! Det är ju inte helt fel om man säger så =)


Nä'r vi var klara på hotellet körde vi till turistbyrån och köpte ett sommarkort för 250;- som gäller för 2 dagar. Då fick man komma in gratis på lite olika ställen så vi bestämde oss för att försöka hinna med så mycket som möjligt idag och sen kanske ta resten imorgon.

Vi började med att gå in på innovitum, experimenthus...

                                   

sen åt vi lunch som bestod av pannkakor på ett ställe som låg sidan om - Nova. Sen tog vi linbanan över till oliden för att kolla kraftverket - vattenfall.

Där gick vi en guidad rundan.


sen gick vi bort för att kolla vattenpåsläppet kl 15...när vi var klara där så gick vi bort till kanalmuseet och fick en egen guidad tur runt alla slussar i slussområdet... var ca 23 st tror jag, sammanlagt i Trollhättan finns det 26 st.


Nu hade jag fått blåsor under fötterna, skav på en tå som började blöda... dock gjorde den minst ont.. Vi gick tillbaka för att ta linbanan över till bilen Ca 1,8 km till linbanan. När vi kom dit 16.55 så gick inte linbanan längre fast det stod att den slutade gå vid 17-tiden. Alltså trodde vi att sista turen gick kl 17 Och det var det en familj som trodde så vi stod där och ville bara komma över...

Men icke, utan det var bara att gå någon liten kilometer till för att komma till hotellet och asa sig sig uppför trappan och in i duschen och spola av fötterna som värkte värre än värst nu.

Johan som hade minst ont i fötterna gick och hämtade bilen och körde sen och postad kameran som han fick sålt på tradera innan vi åkte.


När vi vilat fötterna en stund så gick vi ner på The bishops arms och åt fläskfilé och pommes och blev stoppmätta. Gick inom ica och köpte lite onödigt godis till kvällen och jag och Moa köpte varsin korsordstidning. För nu orkade vi faktiskt inte mer.

Och när vi kom hem så konstaterade vi att vi var klara med hela sommarkortet,. Det var inte mer som ingick i det.

Så vi bestämde oss för att köra till Lysekil imorgon...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards