En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 10 juni 2009

Körde Patricia och Naemi till skolan på väg till jobb. Fick mer gjort idag och då känner man sig rätt nöjd faktiskt.

Moa började inte förens kl 10.45 idag. Hon packade väskan igårkväll så det var bara maten som skulle ner i väskan. Väskan blev tung sa hon när vi pratade på förmiddagen.

Johan skickade iväg det nya objektivet för det hänger också upp sig. Det är det andra objektivet som gör så. Vi får bara hoppas att det går lite fortare att få tillbaka det den här gången.

Jag och Johan körde till väla för att lämna in min telefon eftersom musikknapparna är helt intrycka och för att rätt vad det är så blir skärmen helt vit. Och jag som verkligen tycker om den här telefonen.

När vi lämnat in den gick vi runt på väla och kollade lite på nya mobiltelefoner. Vi har pratat om att sälja min gamla och då vill jag ha en likadan igen. Vi har antagligen redan en köpare till telefonen.

Telia säljer inte den telefonen som jag vill ha längre. Vi hittade en sån på Phone house och de tog bara 999:- för den (förvisso låst Telia, men vi har ju telia så det är helt ok för mig). Om man skulle köpa den olåst så kostade den 2099:-. Så jag slog till och köpte en Nokia 5310 svart (hade en röd innan).

Är kanske lite sugen på en ny bärbar data eftersom min är lite seg och trög. Vet bara inte vad jag vill ha, troligen en liten en som jag lättare kan ta med mig... Som helst inte kostar en förmögenhet heller förstås. PATRIK!!!! några tips?

Johan körde hem och lämna mig för att sen köra till jobb och fixa med arbersordrarna eftersom han har överlämning imorgon och sen ska han vara ledig både torsdag och fredag för att förhoppningsvis hinna bygga lite. Så nu vill vi ha väder utan fukt.

Patricia var jätteglad idag för hon hade fått besked om att hon fått MVG i spanska.... hon kunde inte riktigt fatta det själv.

Sen skulle SO och NO lärarna fundera lite på vad de ska ge henne. Hon står och väger mellan VG/MVG. Hur svårt kan valet vara ?? =))

Fick SMS av Moa att de hade åkt buss till viken, sen har de gått till domsten där de sover i natt. De hade grillat och ätit godis när jag hörde ifrån henne.Imorgon ska de gå från Domsten och till Råå. Undrar om de verkligen kommer att gå hela vägen. Är ju faktiskt rätt långt!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards