En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 26 juni 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 26 juni 2009 17:00

Vi började dagen med att fira Anton med frukost på sängen och "sång"... Stackar´n, han är ju inte van vid våra konstigheter, men såg glad ut i alla fall.

Moa gick in och la sig med frukost på säng och Patricia och Anton käkade först och sen skulle de lägga sig igen.

Jag och Johan körde för att jobba. Johan hade fullt upp hela dagen med byte av alla datorer på verkstäderna och runt omkring deras driftställen.

Själv försöker jag slutföra mina arbetstuppgifter inför faktureringen. Jag fattar inte hur snabbt en månad går, tycker för tillfället inte jag hinner avsluta en månad förens det är dags för nästa.

Vi gick kl 15.15 från jobb för att möte upp ungarna på knutan. Därifrån tog vi båten till helsingör och hoppade på tåget nästan direkt i helsingör när vi kom dit. Tåget tog ca 40 minuter till Klampenborg där vi hoppade av och åkte för första gången häst och vagn till Bakken. Anton tyckte det var kul för han hade aldrig åkt häst och vagn. Han tycker att vi ska köra in Seline så att vi kan köra henne=)

Sen var det karuseller som gällde, med lite mat efter 1 timme ca. Vi beställde in kött och pommes med bearneise sås. Sås vad är det, det var något litet litet ringlat över köttet, men det var nog pepparsås tror vi. Visst det var väl rätt gott, men vi saknade såsen allihop. Men vad vi har förstått så är nog mest vi svenskar som är galna i såser. Efter maten var det full fart på karusellerna igen. Avslutade dagen med kortv och toast innan vi hoppade på tåget kl 23.35 Sen gick båten kl 00.40 och vi landade i Helsingborg kl 1.00, väldigt trötta men nöjda med dagen. Vi gick upp till pa-huset och hämtade bilen och körde in på gatan hemma kl 1.30 ca. Då var vi så trötta och dök i säng.

Vädret var verkligen kanon hela kvällen. Sol och varmt. Även om det blåste lite så kändes det inte på båten och inte när vi gick på Bakken


Nu kommer en bildbomb från dagen på Bakken.

 



 

Väldigt blöta...

Nyckelpigan....

Trä berg o dalbana

Lyckliga efter åkturen


Grattis på Din 18-års dag, Anton!


Hoppas att vi får kul i eftermiddag/kväll på Bakken.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards