En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under maj 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 16 maj 2010 22:15

Strax efter kl 7 kom Patrik för att hämta en väldigt trött Rebecka. Hon sov så gott och ville bara sova mer fast att Patrik lyfte upp henne. Stackars liten, blev alldeles för sent igår, men det är så svårt att gå och lägga henne när hon så gärna ville se på Pippi!! =)  


När vi var klara så körde vi till stallet och gav hästarna mat och gjorde sen iordning en väldigt stressad häst, för tävling på Ribban.

Jag slängde ut alla hästar och sen körde vi till Malmö och följde vägbeskrivning som gjorde att man körde runt hela malmö och via Limhamn så hamnade vi på Ribban. Världens omväg alltså, bara för att inte hamna vid ombyggnaden vid citytunneln.


Vi klarade oss från regn nästa hela tiden, kom några små droppar när Patricia och Anton gick banan annars uppehåll.

Gick väldigt bra för dem idag, kom på 8;e plats av 47 st och blev alltså placerade   Väldigt ovanligt för hon brukar hamna precis under placerade, men idag lyckades hon. Hon vann en vit rosett, plakett, picnic-filt med svenska flaggan på samt en tillbringare från IKEA.

    


Stannade i lödde och käkade på Max på vägen hem, körde sen till stallet och fixade klart där.

Hem och lämnade av de stora, sen vidare ner till Billeberga för att hämta Moa. Moa var också lite trött och hade huvudvärk. Varit några tuffa dagar tillsammans med kusinerna =)

När vi kom hem var jag helt slut, hade huvudvärk hela dagen, riktigt seg och envis. Moa och Johan körde till jobb och fixade med någon tv där någon timme.

Patricia och Anton var i Bårslöv en stund och käkade.


När vi kom hem på eftermiddag/kväll så var Pysen väldigt hängig och ville inte sätta ner sitt högra bakben. Så såg vi att han skadat sin trampdyna, så när Johan och Moa var iväg köpte de jodopax och linda så vi skulle kunna tvätta och linda om honom. De var ju ingen hit om man säger så. Johan höll och jag tvättade och lindade. Trots allt så tyckte han nog om det efteråt. Nu får vi avvakta och se hur det ser ut imorgon.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 maj 2010 22:30

Soooov hur länge som helst! Känns som att det var länge sen sist.


Städade och fixade på Moas rum, ställde in den "nya" sängen och fixade lite allmänt i röran =)

Johan körde iväg och slängde skräp på tippen och jag dammsög och gick och plockade i hela huset. Total kaos eller nåt åt det hållet. Saker överallt, men ingen har lagt det där?!?

Patricia och Anton åkte med Antons mamma och familj till Karlslundsbadet och badade några timmar.


När jag städat färdigt började jag laga en köttfärspaj till middag och Johan hann hem och fixade lite under tiden.

Rebecka kom för ikväll var hon vår!!!

När maten nästan var klar så kom de stora och vi käkade.

Sen körde jag, Rebecka och Patricia till stallet. Medans Patricia red så mockade jag och Rebecka. Och alla sätt är bra utom... =))

Det finns en liten skottkärra och en liten spade som Rebecka använde, men när spaden inte vill som hon ville så hjälpte visst händerna till =))) Okej hon hade vantar, men det var rätt kul att se. Och skällde på mig gjorde hon när jag slarvade, man kan faktiskt inte blanda bajs och halm!!!! Borde jag väl veta eller? =)

Rebecka ville se när Patricia hoppade med Seline så Patricia tog några språng och Rebecka var helnöjd. Vi gick tillbaka in i stallet och blandade mat och det gjorde hon som hon aldrig gjort annat. Och hö i påsarna... det roliga var att hon helst ville fylla ALLA påsar i hela stallet. Och så skulle vi bara ha 8 st - såååå tråkig faster ärrrrrr!


Hem och käka lite kvällsmat och titta på - Pippi på rymmen! Och att en unge kan bli så inne i tv;n =) Fick säga till henne några gånger att hon måste äta också, - Oj jag glömde!! men 2 mackor gick det ner efter en låååång stund och många goa skratt åt Pippi.


När detta var klart så var det sängen och gonatt-saga.



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 14 maj 2010 21:22

Sov lite längre idag, men inte så mycket, bara liiite. Varför stressa???

Kom till jobb vid 8-tiden efter att vi varit inom Willys.


Ja och hur många var vi på jobb idag då...????? jag och 2 till på kontoret och så var de nog inte ens 10 st ute på golvet.

Fick en del gjort, men inte så mycket som jag trodde att jag skulle hinna. Dagen bara rusade iväg. 2 hela telefonsamtal hade jag på hela dagen.=)


Patricia och Anton fick skjuts till Gantofta av Pontus, sen cyklade Patricia hem Stack vidare upp till Felicia för att träffa tjejgänget.


Johan skjutsade mig till stallet, där jag bara mockade och fixade maten till Seline och Magina. Under tiden var johan i borgen och fotade.

Jag började gå hemåt medans jag väntade på Johan. Vi körde inom Pizzerian i vallåkra och köpte varsin pizza.


Försökte få tag på Moa, men de var ute i något tält och tittade på sång och musik enligt Linn som jag fick tag på via sms.


Och som vanligt är man hur trött som helst när det är fredagkväll!


Sov gott!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 maj 2010 18:34

Körde och lämnade Moa i Billeberga vid 9-tiden. Hon ska följa med Linn och hennes familj till en husvagnsträff i Gränna. De ska vara där till på söndag och Moa har längtat efter detta =)


Hem och hämta Patricias stallkläder. Körde och hämtade henne och Anton i Bårslöv, sen vidare till stallet. Patricia hopptränade för Frida vid 10.30 tiden. Gick kanonbra, Frida tycker att Patricia har blivit säkrare i sin ridning.

Johan var och köpte någon typ av lagningsfix som han skulle kleta ut på taket för att stoppa läckan.


Hem och fixade till Tacos till middag. Johan körde till Maxi och köpte tillbehör bland annat.


Johan for upp på taket och fixade till det. Jag storstädade i badrummet.

Patricia och Anton cyklade hem till farmor, sen till stranden för att grilla korv.


De mötte upp GT och grillade tillsammans, sen cyklade de till Gantofta och Bårslöv, för att sen cykla till stan och sen kommer de hit och sover.


När Johan var klar på taket så stack han iväg och fotade och jag rasade ihop i en hög i soffan och uppdaterade våra bloggar =)

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 maj 2010 17:45

Körde Moa till Gon på morgonen och även inom Willys innan jobb. Kom till jobb vid 8, så sent brukar vi aldrig komma så det kändes väldigt konstigt när nästan alla redan var på plats. Jag brukar oftast vara 2; eller 3;e på plats.


Den här dagen har verkligen gått i regnets tecken. Det har verkligen tokregnat hela dagen.

Patricia körde ändå moppe till skolan för det regnade inte jättemycket på morgonen, men när hon skulle köra hem så stod det som spö i backen.


Anton skrev upp för körkortet igen, men tyvärr så var han alldeles för nervös + att det bytt dataprogram som var för annorlunda. Synd för det har gått jättebra när han sitter hemma och tränar på datan. Men men det är bara att bita ihop och köra vidare.


Hämtade Moa hos Gon på vägen hem. Johan var kvar på jobb och hjälpte till med ett jourjobb, sen gjorde han ett jobb som han inte hann med på dagen pga ett möte som vi hade med en verkstad på eftermiddagen.


Jag körde Moa till viarp och sen till stallet och snabbmockade och satt maten. Ner till Viarp och kollade när Moa red. Idag var det dressyr och barbackaridning. Moa var jättenöjd med ridningen idag. Tycker det är jättekul att vara igång igen.


Patricia åkte till Påarp för att träffa några från henne klass. De åkte sen in till Cantina på kvällen och dansade.

Anton hämtade henne på natten och sen sov de i Bårslöv.


Patricia sms:a mig på dagen om att det läckte in vatten från taket i hallen!!!! Johan körde hem en snabb runda för att se hur mycket det var. Det var inte jättemycket, men han fick upp på vinden och dra bort isoleringen och ställa en hink på vinden. Fortsättning imorgon.


Imorgon är vi LEDIGA!!! Det tackar vi för.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 maj 2010 21:31

Började morgonen med att åka till Moas skola och hade utvecklingssamtal tillsammans med Gunilla, hennes fröken.

Och ja vad finns det att säga mer än att hon är jätteduktig i skolan, är väluppfostrad - tackar man för - och att hon har börjat ta för sig mer. Hon kan med språkets gåva tala för sig och det är ju jättebra. Det fick hon mycket beröm för, från Gunilla. Moa hade sagt till Gunilla för några veckor sen att hon tyckte att Gunilla gjorde en sak som Moa upplevde orättvist och det uppskattade Gunilla, att hon blev tillsagd=)


Att jag har frusit i massor idag, fick till och med höja värmen på mitt rum igen.

Sista dagen för leverantörsfakturorna,,,, igen! Kan inte förstå hur en månad kan gå så fort. Full fart med detta och naturligtvis så gick programmet och hängde sig och ja... vad händer... jo man får lägga ner och göra nåt annat istället.


Patricia tog stallet idag, skrittade ut Seline en stund. Hon var väldigt pigg, ovanligt ju!


Hem och käkade, Johan och Moa körde in till stan och kollade den stora kryssningsfartyget som låg i hamn vid helsingborg.

Upp till stallet och hämtade släpet, körde sen ner till Billeberga och hämtade en säng som Moa ärvt efter Linn.


Patricia, Anton och GT cyklade till Råå, sen till Maxi och köpte korv och engångsgrill, till hundbadet och grillade.

Kvällen var fin, sol och helt vindstilla. Kanske värmen är på väg tillbaka.



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 10 maj 2010 22:45

Varför är man så trött... ville inte gå upp på morgonen.

Lätt förvirrad om vilken dag det var när jag vaknade. Trodde det var tisdag och varför det kändes så vet jag inte =)


Fick undan det som skulle vara klart i fredags, till frukost, så det kändes bra.


Mia hade fixat stallet till mig idag så jag kunde bara fixa hästen och köra till Frillestad och träna för Lisette.

Väldigt givande träning och jag som trodde att jag skulle vara helt off och inte klara något idag, men det fungerade faktiskt.


Grått väder på dagen, men lite sol på kvällen. Fast det är ju inte speciellt varmt och det är maj månad =/





Körde in till HFRK och kollade när Malin hoppade sina 2 hästar. Patricia och Johan följde med och fotade.


Mem Sahib

   Dweezil zappa  


Moa och Rebecca gick ut med reklam och sen tog de bussen till väla för att shoppa lite, sen buss hem. Moa åt hemma hos Rebecca när de kom he.

Anton var och flög med sina modellplan tillsammans med sin pappa.


Jag cyklade upp till stallet och red ner till dammen tillsammans med Monica. Johan körde till Mediamarkt i malmö och kollade lite objektiv för att se om det är fel på det nya han fick i fredags... suck!

Patricia och Anton körde till bårslöv, sen tillbaka hit tillsammans med GT.


Allmänt grått och trist väder, lite duggregn, inte kul alls.


Johan klippte gräset på framsidan som började bli alldeles för högt, jag fixade tvätten som också växer fortare än man hinner med. 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards