En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 6 februari 2010 22:18

Haft en skitnatt igen... tandvärk fast nu är den koncentrerad till den trasiga tanden i alla fall. Vaknade av tandvärk kl 1.30 och var totalt genomsvett, tog en ipren, kl 5.30 så började det göra ont igen. Men som tur var så gick det över av sig själv efter 1 timme.

Under dagen har värken kommit och gått, tog ytterliggaren en tablett vi middagstid, men 1 timme senare så började det göra ont igen, men det går över efter ett tag. Konstigt att det blir så.


Vi började städa lite på förmiddagen, sorterade till och med bland cd-skivorna, fanns ju en hel del tomma fodral. Gick och småplockade mest i hela huset, tvättade undan en hel del.

Patricia och Anton stack iväg en runda på förmiddagen. Gick nog hem till Anton.


Johan körde iväg och fotade på söderåsen på förmiddagen. Moa och Gon gick ner till stranden och fotade varandra. När Gon åkt hem så var Moa med Miche. De var här och satt med varsin data.


När vi ätit middag så körde jag, Patricia och Moa till stallet för att fixa Seline och Magina. Malin och Nellie kom och vi körde till Frillestad. Moa började rida, sen tog Patricia över. Hoppade några låga språng för att träna på galoppombyten. Några språng över 1 m blev det också.

Moa red en stund igen. Hon travhoppade lite först sen tyckte Patricia att Moa skulle hoppa högre, så hon höjde till nästan 90 cm. Nu tyckte jag att det kändes väldigt jobbig. Men det gick hur bra som helst. Det var första gången Moa hoppade så högt!!!


Till stallet och fixa Seline snabbt, hem och lämna över bilen till Johan. Han körde och köpte taco-grejer. Sen käkade vi taco och efter det chokladpudding.





Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards