En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 8 februari 2010 14:00

TANDVÄRK så jag håller på att bli tokig!!!

Sovit rätt så dåligt i natt igen.


Moa och Gon gick upp och tog bussen eftersom de började lite senare idag.


Jag hann vara med på måndagsmötet en liten stund, sen var det tandläkarbesök igen. Idag skulle det vara vanlig undersökning, men jag berättade för tandläkaren att jag hade så fruktansvärt ont nu, så jag ville ha hjälp. Hon tog några bilder, men lyckades inte få med rötterna på den sidan som jag har ont, naturligtvis.

Hon knackade på den onda tanden och det känns om jag säger så, inte så att det isar, men dunkar. Hon tyckte inte att jag ska behöva gå runt och ha så ont, det är inte mänskligt som hon sa.

Hon skrev ut antibiotika som jag skulle äta i 10 dagar och hoppas på att det blir bättre. Sen ska jag äta 2 ipren och 1 alvedon när det gör som ondast, framförallt när jag ska sova. På dagen kan jag stå ut bättre, men natten är jobbig om man inte kan sova.


Anton är ledig från skolan några dagar nu för de ska flytta på onsdag och de håller på att packa och kör och slänger massa saker på tippen.


Pratade med Mia som är så smått igång igen. Vi har kommit överens om att vi ska hjälpa varandra, så jag tar Magina 2 dagar i veckan och Olof tar Seline 2 dagar i veckan. Känns väldigt lyxigt att bara kunna åka upp och rida om jag vill eller så åker jag inte upp alls. Bra deal!!


Körde till stallet fixade Seline, Magina och Odessa. Vet ju att Malin inte brukar hinna på måndagar så jag tog Odessa i farten. Blev ingen ridning idag, för jag kände mig helt slut i kroppen och orkade inte gå i konflikt med Seline om det skulle uppstå.


Patricia var och tränade efter skolan och skulle åkt med oss hem, men de var inte klara när vi skulle köra. Så det blev bussen hem.


Moa skulle ha redovisning på engelskan om planeterna som hon och Gon jobbat hårt med nu i flera dagar. De hann inte med idag, men kanske imorgon..


När Patricia och Anton kom hem på kvällen så var Anton helt slut. Han hade packat, burit och kastat massa saker hela dagen. Mycket som ska fixas vid flytt.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards