En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 28 februari 2010 09:45

Monica kom hit och Evelina hade ju sovit här så vi satt i bilen och lämnade Rydebäck kl 7.11

Vi kom fram till Göteborg ca 9.10, vi fick köra och leta efter parkeringshuset som vi vet finns i närheten och vi tyckte att vi skulle svänga vänster, men alla filer gick till höger. Kändes besvärligt om man säger så, men mitt i en sån här fil kom det en rondell som även gick till vänster och plötsligt uppenbarade sig parkeringshuset. Så kl 9.30 var vi inne på scandinavium och eftersom vi parkerade i parkeringshuset sidan om så hamnade vi direkt på mässan.

Gick där fram till klockan 10 då första klassen började.

Vi fotade en massa på hästarna och så, men jag lägger ändå in bilder på dessa otroliga blomsterarrangeman som de har. Här kommer några bilder...


      


Tog även en bild på Helena Lundbäck när hon hoppar över det allra mest rosa som fanns.

  

Sen fångade vi speakern, han som sitter längst till höger i bild

  


och kommentatorerna som sänder i tv


  


Vi gick på mässan några gånger under pauserna, men det gör ju alla just då så man blir rätt så varm och trött. Ser ingenting och orkar inte trängas. Moa hittade ett par stövlar som hon först ville ha, men sen ångrade hon sig och vill köpa en annan sort. Som de tyvärr inte hade på mässan, eller vi tror i alla fall att de inte hade det.

Patricia provade samma stövlar och ville ha dem, så hon köpte äntligen sina tävlingsstövlar.

Moa köpte en hoppbok, och så köpte båda stallboken, Jag köpte ett par tränings/tävlingshandskar.

Patricia gick på mässan med Evelina och Liza som var där med Lovisa och Linnea. De satt även tillsammans korta stunder under klasserna.


Det var förutom hoppning, lite agility med hundar och det är häftigt att se. Vissa hundar verkligen älskar att få springa banan.

Sen var den en man som hade sina 3 hästar med sig. Han visade så kallad frihetsdressyr. Red på hästarna utan sadel och träns, de bockade och stegrade och en massa annat som man själv skulle vilja kunna göra med sin häst. Man sitter mest och bara gapar för det är imponerande hur han kan få hästarna att göra vissa saker.


Klockan 17 slutade hoppningen och vi var ju tvungna att gå igenom mässan för att komma till parkeringshuset och då handlade vi lite mer.

Patricia och Evelina tröttnade och gick till bilen så länge och när vi var klara och skulle köra ut från parkeringshuset så fick vi stå i kö i över 30 minuter. Det var så där lagom kul när man bara vill hem.


Ja ja i vilket fall som helst så var vi hemma strax efter 20. Då var vi trötta och sega i kropparna.


Linn hjälpte mig med Seline och red henne en stund och det var väldigt snällt. Seline vill ut och röra på sig.


Johan hade varit ute och fotat i 3 timmar i skogen. Sen tagit det lugnt.


Anton var i Malmö och körde sin minimc (tror jag) tillsammans med sin lillebror. Han körde och välte och fick styret i bröstet. Hade rätt ont och svårt att andas på kvällen.


Johan skjutsade hem Evelina på kvällen efter att vi ätit lite snabbmakaroner och korv. Vi var hungriga och trötta så det fick blir snabb mat.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards