En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 7 februari 2010 19:37

Sov hela natten tack vare tabletten jag fick av Linn.


Upp innan kl 8 för jag och Patricia skulle till HFRK på öppen bana. Vilket innebär att man får hoppa en bana som en hopptränare har byggt med hjälp av oss. Vi morgon fodrade och släppte ut hästarna, körde till ridhuset.


Det gick jättebra för Patricia och Seline när de hoppade. När de hoppat färdigt så ställde vi ut Seline sen gick vi in och kollade några andra som hoppade.


Tillbaka till stallet och gjorde färdigt till Seline och Magina.


Hem i full fart för att hinna duscha och äta innan vi skulle ner till Malmö och hjälpa Ida att flytta. Jag visste att Ida skulle skicka meddelande via FB och som tur var gick jag in och läste meddelandet innan jag skynda vidare. Det blev ingen flytt för Ida hade missat sitt flyg.


Så vi käkade lite, sen körde jag och Johan till maxi för att köpa ny hårfärg till mig. De grå börjar gå igenom min mörka färg så jag tänkte dölja dem lite.


När jag kom hem så satt jag och Patricia och letade efter tävlingar som hon vill vara med på under våren.

Johan stack iväg och fotade på söderåsen.


Moa hade tagit bussen till Gon tidigt på förmiddagen. De gjorde lite skoljobb, sen följde Moa med Gon när hon skulle spela handbollsmatch på Filborna.


Johan körde och hämtade dem på vägen hem. De fortsatte med skolarbetet hemma hos oss på kvällen. De ska ha sovis i natt så att de hinner göra färdigt sitt skolarbete till imorgon.


Har inte haft någon direkt tandvärk idag, men nu på kvällen gör den sig till känna igen, så det får bli en tablett innan jag går och lägger mig.

Imorgon är det tandläkaren igen.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards