En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Stackars Patricia

Kom i tid idag igen....!!!

Moa var med Rebecka och Linn, var och badade på stranden och i våran pool, fast den var iskall, hi hi!!

Patricia skulle "leka" med Emma idag och det gör de rätt i. Händer inte så ofta nu sen de skaffade killar.

Fick sms av Patricia att armen var mer svullen och då ringde jag henne och sa att nu ringer jag VC och bokar tid. Fick tid kl 14, så jag körde hem o hämta henne.När vi satt och väntade på läkare så kom Emma. In till en mycket trevlig läkare som "tippade" på att det inte bara var en stukning utan något mer eftersom det svullnat upp inom 1 timme efter fallet.

Fick remiss in till Akutröntgen så in dit och där gick det snabbt för dem att få in Patricia, men att få provsvaren var drygt. Väntade nog i 45 minuter. Tyvärr blev vi nerskickade till ortoped akuten, vilket då innebär fraktur av något slag.... skit också!!!

Johan mötte upp oss på röntgen, ner till ort akuten, anmälde oss i luckan och där sa det att hon lyckats väl och att hon hade en fraktur.... JAHA och vad innebär nu detta då!!??? Gips från huvud till tå eller????

De meddelade att de skulle ta minst nån timme innan läkare skulle kolla henne.

Då smet jag upp och jobbade någon timme eftersom nu låg jag ju efter 2 timmar., och faktureringen är imorgon och jag hade saker som jag var tvungen att få med. När jag kände mig något så när klar så gick jag ner och mötte Patricia och Johan vid verkstaden. Emma hade blivit hämtad av sina föräldrar. Vilken kul träff de hade idag då???!?!!!!!

Jag kom ner och Johan körde hem och hämtade Moa. De skulle till mormor och morfar och fixa med deras datorn nåt??!!

Jag och Patricia gick lite rundor,satt utanför bunkern och solade, gick in och frågade hur långt de hade kommit och då var det "bara" 2 före henne.Så vi gick ut och satt oss på en bänk vid gamla banckska och väntade på att de skulle ringa.

Det som är jobbigt för Patricia är nog egentligen den här ovissheten, gips eller inte gips??

När de inte hört av sig på 1 timme drygt gick vi in och satt oss en stund i väntrummet. Patricia vrålhungrig som vanligt, ringde och kollade med Johan om de kunde fixa nåt snabbt till henne. De kom med mos och köttbullar, Vi gick bort till bunkern så hon skulle kunna äta. Då ringer de till oss och säger att Patricia måste komma bums.... Jag fixar undan den halvätna maten och Patricia går i snabb marsch bort till akuten och jag flåsandes efter.

Sen blev vi inskickade på ett rum och sen fick vi "bara" vänta i 1 tim 20 min...!!!!! Varför kunde hon inte få äta färdigt kan man ju undra??

I det här läget är Patricia frusterad och säger att gipsar dem inte nu och jag gått o väntat så länge så vet jag inte vad jag gör. För om de bara kommer in o säger att jag ska på sjukgymnastiken så vet jag inte vad....!!!

Sen kom en trevlig läkare in och säger att hon har en fraktur/liten spricka som inte gått igenom hela benet utan bara en liten bit. Hon skulle få en skena som skulle hålla det på plats. In kommer en sköterska som säger att hon ska få en gipsskena, gips uppe på armen och sen lindad runt. Så om 3 veckor så kan hon själv klippa upp på undersidan av armen och få av eländet själv.

Så från besöket på VC kl 14 till vi fick åka hem kl 22 så försvann där 8 timmar igen... Så tänk er för innan ni ska bryta något, det tar nog minst 8 timmar varje gång man kommer dit!

När vi kom hem så kom Anton och de körde iväg med moppen till råå för att fiska, så värre än så är det inte.

Det värsta är ju att hon inte kan bada ordentligt utan måste ha armen i en påse!!

Så här blev det... inte lätt att hitta långärmade kläder som går på den kraftiga armen...

Nu är det sov gott och hoppas att även Patricia ska kunna sova med hela det paketet.

 
 
Ingen bild

Linn

30 juni 2009 07:50

Nämen, stackars Patricia vilken otur hon har.

 
Ingen bild

mormor och morfar

30 juni 2009 09:26


Stackars Patricia, i den här värmen också!
Skaffa ett lager plastpåsar och tejp så att du kan bada. Krya på dej gumman!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards