En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 3 februari 2009 23:13

om Patricias öga idag. Blev hänvisad till ögonmottagningen, där de vill ha det till att det är ögonmigrän!!! Tänk att det visste jag inte fanns. Men tydligen finns det.

På eftermiddagen var vi och beställde nya linser till henne också + att vi lånade hem lite bågar till glasögon så att hon kan testa i lugn och ro.

Så om en vecka har hon linser igen och förhoppningsvis är henne förkylning helt borta så att hon kan använda dem.

På kvällen var Patricia, Felicia och Emma och dansade, och Moa och Johan var ute på en "johan"runda (PC-city mm). Jag var i stallet och frös under tiden.

Det blåser såååå kallt nu så det går genom ben och märg, brrrr....

Moa hon pluggar sin historia om 1500-1600-talet, ska vara klart på fredag och hon har hälften av frågorna kvar, men idag har hon läst 20 sidor i historieboken. Duktigt!!!

Patricia hade nationella prov i svenska på morgonen och tycker att det känns som att det gick bra. Hon fick åka till skolan tidigare, (ingen sovmorgon) för profilgruppen skulle träna. De ska ju ut på turné nu under våren.

Moa hade utedag på idrotten, de går en bit och sen värmer de blåbärssoppa och nyponsoppa. Hon tycker att det är mysigt att vara ute så här.

Idag har jag skrivit ihop ett klagomail till Högastensskolan pga den dåliga maten. Patricia kommer hem och är så hungrig och trött. Hon säger själv att det är därför hon blir så lätt irriterad. Moa klagar också på att hon tycker att maten är äcklig. De brukar inte vara så kräsna, men nu tycker det att det är riktigt otäck mat. Hoppas att man kan göra nåt, men chansen är ju väldigt liten. Nu får vi börja skicka med antingen pengar eller mat till ungarna så att de orkar med skolan på eftermiddagarna. TRIST!!!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards