En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 22 februari 2009 15:03

Startade tidigt på morgonen med att köra och hämta Björn i Billeberga. När vi kom till Göteborgs så delade vi på oss, då Patricia, Moa och jag skulle in och se hästarna på skandinavium medans Johan och Björn skulle in på Fotomässan som ligger vägg i vägg.

Småförkylda satt vi och kollade på hoppningarna och lite hundar. Gick en liten runda på mässan, är sååå mycket folk och sååå varmt!! Långa köer till alla matställen så det fick bli varsin våffla att käka på under tiden vi tittade på världscupen i hoppning.

Det är bara så häftigt att vara inne i skandinavium, framförallt att se världscupen, där det är 4 st till omhoppning varpå det är 2 svenskar. Och när en svensk vinner och en blir 3:a, då lyfter taket i skandinavium. =)))

Moa var helt stopp i näsan och nässprayen låg i bilen... Johan och Björn gick och hämtade det för de skulle ändå iväg och äta.

Och när de kom och lämnade det så visade Johan vad han hade "fyndat" på mässan... ja just det, äntligen ett större och bättre objektiv, som han har letat efter ett tag.

När vi var på väg hem så ringde Malin och berättade att Seline inte ville stå upp. De hade jagat upp henne 3 ggr och hon bara la sig igen. De släppte ut henne och då verkade hon må bättre. Efter en timme pratade jag med Mia och då mådde Seline hur bra som helst.

När vi kom hem så körde vi upp och kollade henne för säkerhets skull. Hon såg pigg ut så det var ju skönt.

På kvällen var vi väldigt trötta, har varit en intensiv helg. Och eftersom vi är förkylda, med onda halsar, stoppade näsor och huvudvärk så känner man sig tröttare än vanligt.

1:a bilden, Vinnare av världscupen, Svante Johansson

2:a + 3:e bilden, blomsteruppsättning

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards