En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 21 februari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 21 februari 2009 23:05

Det blev ullared ialla fall, vi mår så pass bra att vi orkade. Patricia är väl den som mår sämst, hostar och håller på. Moa känner sig mycket bättre.

Vi körde vid halv 10 från ättekulla och var framme ca 11. Gick in och fixade för första gången på textil sidan. Patricia och Moa köpte kuddar och täcke, och så köpte vi nya gardiner till köket och vardagsrummet. ÄNTLIGEN!!!

Fixade hästavdelningen och sen gick vi ut och käkade lite. Sen in igen och fortsatte med rengöringsmedel, hårfärg och kläder och plötsligt var kl 16.00 Hur kan klockan bara gå så fort. Vi som trodde att vi skulle vara klara långt innan de stängde. Vi skulle nog kunna gå där en hel dag. Vi är vana att vi inte har så mycket tid på oss och brukar skynda på, men idag så hade vi ju såååå många timmar på oss, så vi tog det väldigt lugnt.

Stackars Anton var med och tyckte nog inte vi var riktigt kloka. Han hade aldrig varit där tidigare och sett hur det kan gå till =).

Men det var så lite folk inne i affären idag, så allt gick smidigt och bra.

Linn ringde medans vi var där och sa att Seline dragit av sig en sko. Alltså skulle vi köpa silvertejp och köra upp till henne och linda runt det runt hoven när vi kom hem.

Vi körde till stallet och där står en häst med svullet ben med sår så det blev till att tvätta och linda hennes ben. Så typiskt nu när jag skulle ha hjälp imorgon också. Jag har kontaktat Frida och Mia så jag hoppas att de hjälper mig med henne.

På kvällen färgade vi Patricias hår och det blev mörkare.

Nä nu är det go natt för vi ska upp jätte tidigt imorgon, för då är det Göteborg som hägrar...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards