En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 februari 2009 22:48

Började dagen med fortsättning på gårdagens flyttbestyr i ungarnas rum.

Fyllde upp Moas hyllor med böcker och annat smått och gott.

Vid middagstid åkte vi med Seline till Sibirien igen. Vädret var bara så supermysigt idag, helt vindstilla (händer även i skåne), soligt med lite dis och faktiskt så att solen värmde lite gott.

Innan vi körde från stallet så kom Björn och Michaela (sov förvisso gott i bilen) och mötte upp oss, sen körde vi till Ängelholm. Väl där så var Malin redan på plats med Mem, som redan såg laddad ut.

De skrittade ut en runda i skogen och vi andra gick en runda först i skogen och sen ner på stranden. Tjejerna hann före oss så de red iväg i full galopp, men kom snart tillbaka igen. Och medans vi väntade på dem så kom min gamla arbetskamrat Barbro med sin man Rune ner till stranden. Var jättekul att träffa dem.... =)))

Seline visade dock inte sin trevligaste sida, det gör hon inte när hon är på en stor strand där man kan springa hur mycket och fort som helst. Då har man ju inte tid att stå och småmysa inte. Småmyset fick vi ta när hon väl var i transporten och lugnat ner sig. Hon tycker att detta verkligen är livet på en pinne.

När Patricia och Malin fort runt på stranden så plockade Moa och Michaela snäckor på stranden. Michaela ville ha många med sig hem, helst en av varje färg. ; )

Ryttarna blev som vanligt väldigt våta, så när de väl landat och bytt kläder så fikade vi lite vid bilarna, varm choklad och kanelbullar, det går alltid ner när man är lite frusen.

Jag körde hem familjen för att de skulle kunna komma in och värma upp sig och börja på maten, medans jag körde upp Seline till sitt lilla bo.

Efter maten var det fortsättning på ommöbleringen på rummen. VAD GREJER DE HAR!!! Var kommer allt ifrån??? Men oj vad vi rensar nu.

Nu ska Johan vara hemma i 2 dagar och fortsätta hjälpa dem att koppla in allt som ska kopplas om osv. Tjejerna har ju SPORTLOV, jag vill också ha det. Kanske man kan gå tidigare eller få lov att vara ledig något kanske. Får kolla med chefen imorgon.

Jag har även en blogg för Seline, där jag för lite vad jag gör med henne om dagarna också. Där finns även lite bildbevis om ni vill se.

www.seline.bloggagratis.se

Lite bildbevis på dagens utflykt.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards