En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 februari 2009 22:55

Då har det snöat lite i natt, men inte 1 dm som de "hotade" med.

Har snöat smått lite till och från under dagen.

Patricia och Liza åkte med oss in till stan imorse, och de följde med mig upp på jobb och drack varsin kopp choklad. De skulle till Skolstadens aula inne på Nic, för att lyssna på en av de överlevande från Hitlers tid.

Patricia berättade på kvällen massor som han berättat, så intressant!

Kul för dem att ha få träffat en människa som har varit på väg att dödas 3 ggr och lyckats överleva pga att han kunde rita.

Eftersom Linn tog hand om Seline idag så passade jag på att sitta över för att bli nästan klar med det jag har jobbat med i 3 dagar nu. Den här veckan har det verkligen känts som att jag har arbetat i sirap.

På kvällen var jag med Moa i Viarp när hon red på Devil. Idag var det mycket balansövningar och det slutade med barbacka i galopp. Susanne, ridlärare, blev imponerad av Moa, hon trodde aldrig att Moa skulle våga galoppera barbacka på Devil (han är sååå snabb och lite småbusig, men väldigt söt). Moa har tuffat till sig jättemycket och tycker nog att det är kul. Det ser så ut i alla fall.

Började igår, med att jag kände att jag har ont i halsen eller utanpå halsen. Svårt att förklara... men det är på höger sida och om jag vrider huvudet åt vänster så drar det upp mot örat och ner i halsen. Ungefär samma känsla som när man har halsfluss och har svårt att svälja, fast att det inte gör direkt ont i halsen.... ja ja det är jätte svårt att förklara. Jag kände detta för några veckor sedan också, strax efter min förkylning. I måndags kände jag mig lite småförkyld, men nu känns det bättre, men jag har nog någon infektion i kroppen, känner mig lite småseg. Så det kanske är det nya med mig att jag ska få förkylningar på detta sättet nu. Man måste ju vara lite annorlunda : ). Får se hur jag mår imorgon, det får kanske bli ett samtal till läkaren för att kolla av vad det kan vara i alla fall.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards