En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 4 februari 2009 20:33

Idag har det snöat mer eller mindre hela eftermiddagen, men det blir inte mycket på marken för det. Skånsk vinter.... jippi.. är för varmt för att bli nåt av det. Slask och blask är det enda det blir av det.

På jobb har det som vanligt snurrat på, var lugnt och skönt på jobb under förmiddagen för mig. Killarna hade det mycket värre, vi hade strömavbrott på morgonen med allt vad det innebär på ett lasarett. Men allt löste sig utan några problem ut mot patienterna i alla fall.

Idag skulle jag ha en hästfri dag, för Linn skulle fixa henne idag. Men jag fick ett sms av en tjej i stallet som behövde hjälp med sina 2 hästar (hon är i stockholm) och skötaren som hon har kom inte. Så jag sa till Linn att hon inte behövde åka för då kunde jag och Moa fixa det istället. Så vi for upp till stallet och fixade mockning till 3 hästar, hö till desamma. Moa var jätteduktig och mockade en box och satt nästan allt hö. Jag tog in hästarna för Frida var och tävlade och det gör jag gärna. Frida fixar hästarna varje dag så vi är väldigt bortskämda.

Efter snabbvisit i stallet så var det full fart till Viarp där Moa skulle rida. Idag blev det ingen teori, teoriledaren var sjuk och den här gången ringde de och meddelade detta till oss.... X i himlen.

Idag hoppade de och Moa fick lilla Love så de fick sänka alla hinder till mini hinder. Hon stannade på nåt hinder, men Moa var duktig och bestämde vilket håll de skulle på och det var..... över hindrena.... ´med häst!!!

Patricia var med Felicia i landskrona och hälsade på Felicias kompisar på eftermidagen/kvällen.Jag hämtade Patricia vid stationen vid 8 så att hon skulle slippa gå hem själv i mörkret.

Sen var det hem och äta mat och slappa i soffan.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards